dimarts, 19 d’agost del 2014

90 minuts d'il·lusió. 15 minuts de Suarez

Com era d'esperar el Barça 6 - León de Guanajuato 0, no passarà a la història del futbol com un dels grans espectacles. Ni passarà tampoc a la història dels Gamper per molt debut de Suarez o Luís Enrique o adeu de Rafa Márquez.
Però si que podem extreure conclusions molt positives respecte al joc i a la tàctica d'aquest Barcelona 14/15 que es va estrenar ahir davant la seva afició.
Un concepte tant intangible com necessari en aquest Barça en procés de reconstrucció, la il·lusió, va retornar a l'Estadi amb molta força.
Serà per la temporada en blanc de l'any passat on els jugadors es van dedicar més en cos i ànima a tocar-se els baixos que a jugar a futbol, que esperavem molt del nou Barça de Lucho. Però, reveure el Barça fent la pressió alta com a les èpoques de Pep Guardiola fa trempar encara que el rival siguii aquesta broma de León de Guanajuato.
Més enllà d'una connexió Neymar-Messi clau en els tres primers gols del partit (2 Leo i un Neymar), de l'11 del planter que durant certs minuts de la segona part vam veure, cal dos aspectes que hem de destacar.
El primer: el catedralici partit d'Ivan Rakitic que va treure un excel·lent amb matricula d'honor en el primer exàmenn davant l'afició del Camp Nou. Vam veure un Rakitic molt vertical i amb un registre nou en aquets retorn al Barça del toc. Rakitic va de cara a barraca.
El segon: el planter que tira amb força. Si Rakitic va fer un pàrtit de traca, el de Munir El Haddadi (2 gols), Sergi Samper i de Sandro (1 gol) són d'orgasme bèstia.
I sobre Luís Suàrez. Va debutar si. 15 minuts. Però no busqueu conclusions significatives. A la segona part el ritme del joc del Barça va baixar per la munió de canvis. Suàrez va estar present però gairebé no va tocar pilota. Així doncs, no el veurem més fins el 26 d'octubre al Clàssic amb el Madrid.
Això a l'octubre. Ahir al 49è Joan Gamper Barça 6 - León 0. Torna el Barça i torna la il·lusió. per molts partits. Diumenge, la Lliga

PostData 1: Rafa Nadal va anunciar ahir via Twitter que no participarà al US Open que comença dilluns que ve i per tant no defensarà el títol aconseguit l'any passat. El manacorí vol recuperar-se de la lesió que arrossega al canell que es va fer a finals de juliol a un entrenament a Mallorca.

PostData 2: La badalonina Mireia Belmonte va guanyar la plata als 400 estils de l'Europeu de Natació Berlín. És la segona de les 7 medalles a les que aspira a guanyar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada