dijous, 21 d’agost del 2014

"Múrcia, que pesada eres"

El nom de moda al futbol espanyol és aquests dies Múrcia. Benvinguts a un nou episodi de la sèrie Enredos, rebatejada avui amb el nom revival d'una gala tant naftanilada, carca i repel·lent com "Múrcia que hermosa eres" Avui presentem "Múrcia que pesada eres"
Ja ho sabeu. A hores d'ara, la Lliga de Segona Divisió començarà aquest dissabte amb 22 equips, amb el Mirandés i sense el Múrcia. Així ho va comunicar la RFEF i la LFP, lletres que protagonitzen cada estiu un serial còmic que fa riure la competència i avergonyir als protagonistes.
Us poso en antecedents, a veure si m'ajudeu a treure l'entrellat de tot plegat. El 7 d'agost, la Lliga va imposar una sanció econòmica i un descens de categoria al club murcià a causa dels enormes deutes que tenia amb hisenda. Una decisió, fruit d'una normativa que va ser acordada pels clubs, entre ells el mateix Múrcia. Doic això, perquè, no entenc el merder que s'ha generat posteriorment, quan va ser el propi Múrcia que va acceptar les regles del joc, que afecten a tots, ells inclosos.
Doncs ja tenim el Múrcia a Segona B. però el club pimentón demana una cautelar al jutge, que és acceptada. Per tant la Lliga l'ha de readmetre, implicant un canvi de calendari, que en teoria feia ajornar l'inici de la Lliga de Segona A. Però aquí no s'acaba el cas. El TAD, el Tribunal Administratiu de l'Esport va rebocar la cautelar fent que el Múrcia quedés a Segona B, com hauria de ser lògic.
Dilluns, en una nota de premsa de la RFEF i de la LFP van decidir que finalment la Lliga quedaria composta com sempre per 22 equips, amb el Mirandés, afedtat per l'ascensor del Múrcia, finalment a Segona A i els murcians a la B, per impagaments. El Múrcia diu que recorrerà fins a la última instància que faci falta. Mentrestant els jugadors no s'entrenen
Total, que tot queda igual.  Ho heu entès? Jo tampoc. Vaja. una cosa si que entenc. Una Lliga de 22 que començarà dissabte tal com estava acordat i una Lliga espanyola tornant a fer el ridícul altre cop. Aquest cop ha estat un club que ha volgut anar de savi, fer la pataleta del qui no plora no mama, i ha deixat en calces a tot un organisme federatiu.
Siusplau, que comenci a rodar la piloteta d'un cony de cop a vere si així ens calmem.

PostJutjats. La FIFA, a través del seu Comitè d'Apel·lació no ha acceptat el recurs del Barça per la sanció que li va impusar pel cas dels nens de la Masia i per tant no podrà fer inscriure jugadors fins el mercat d'hivern del gener del 2016. Així doncs, s'aixeca la cautelar que tenia concedida i que li va poder permetre fitxar aquest estiu. Recordem que aquest cas va sorgir per la denúncia d'alineació indeguda d'un jugador coreà de 13 anys el qual els seus pares no tenien residència a l'Estat Espanyol. Ara el Barça apel·larà al TAS. AIxò si, encara té temps per reforçar-se, ja que la sanció entrarà en vigor, després de tancar-se aquest mercat de fitxatges, el 31 d'agost.

PostData: La selecció espanyola, que va derrotar a Croàcia, i la ucraïnesa, que va derrotar a la mexicana, disputaran avui la final del Torneig Ciutat de Badalona, preparatori pel Mundial de bàsquet d'Espanya que arrenca el 30 d'agost

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada