dilluns, 30 de desembre del 2013

De Golmés a Preferent: Resum Círcol del 2013

2013 ha estat un gran any per la secció de bàsquet del Círcol. Un ascens, un equip a Preferent, un campió de Catalunya absolut... I sobretot bàsquet, molt bàsquet. Lliçons diàries de bàsquet als entrenaments. Passió per l'esport des dels jugadors fins als entrenadors.
A inicis de juny l'Infantil femení fa entrar per la porta de la historia al Círcol. A Sant Fruïtós guanya el Campionat de Barcelona en derrotar al Cornellà. Una setmana després a Golmés, al Pla d'Urgell, les noies de Jaume Lleal, Pere Ruiz i Clara Navarro fan cim en guanyar el Campionat de Catalunya en una inoblidable F4 derrotant al matí a les amfitriones del Lleida i a la final al La Selva del Camp.
Més èxits, el Sotscampionat de Barcelona de les Preinfantils a Vilassar; la gran temporada dels Juniors masculins, l'A acabant en vuitena posició a la Lliga i el B caient als quarts de final de Campionats de Catalunya amb el Grup Barna; el bon paper dels Cadet A i B arribant a les fases finals de Campionats de Catalunya; la salvació del Sots21 Preferent i del Sènior B a l'última jornada...
4 de maig. 22:32 de la nit. El Sènior A guanya al Balsareny i puja a Primera Catalana. Després d'encadenar una impressionant ratxa de 14 victòries seguides, els de Francesc Castellet, Santi Rodríguez i Sandra Veguín pugen de categoria només un any després de perdre-la.
Les Sènior acaben cuers a Segona Catalana. Aquesta campanya 2013-2014 no tindrem equip gran femení.
Al juny marxa el coordinador Josep Velasco després de més de 10 anys de feina incansable pel Círcol. Amb ell també marxa el president Joan Callau, nou alcalde de Sant Adrià del Besòs. El club amb una nova Junta Directiva treballa en silenci per trobar un nou responsable esportiu. Un mes després es fa ofícial. Andreu Lladó, jugador del Sènior A i un clàssic de la casa serà el nou responsable esportiu.
L'Andreu i tota la casa tindrà una gran alegria, quan a primers de setembre, el Junior A assoleix la categoria Preferent en guanyar les fases a l'Igualada i al Sabadell. A la màxima categoria del bàsquet Júnior, el Círcol fa un gran paper guanyant 4 partits de 14 possibles, en la fase prèvia i derrotant al seu rival ciutadà, el Maristes.
Més èxits en aquesta nova temporada on nous entrenadors s'afegeixen als 19 equips de l'entitat: Ferran Muñoz, en la seva primera experiència a les banquetes agafant el Mini masculí; Marta Rams i Núria Avinyó a les Mini; Òscar de Paula que en tres mesos insufla de treball i optimisme al Cadet B. L'Òscar ens deixa a finals d'any per emprendre nous reptes.
El Cadet A i el femení assoleixen la Interterritorial, els Juniors B i femení són líders de la Lliga. L'Infantil A acaba segon a la fase prèvia o l'Infantil femení fa un paper molt digne a la Preferent de l'especialitat
S'estrena una nova pàgina web, 7 equips de l'entitat van a jugar la prestigiosa EASO Kopa a Sant Sebastià; es fan Clínics i xerrades dirigides als nostres entrenadors com el d'Alfred Julbe al desembre, es fan dos equips nous: el Premini masculí i el Sots25...
Sens dubte aquets 2013 podem estar molt orgullosos de la campanya dels nostres nois del Círcol Catòlic. Un històric del bàsquet català que ha fet història.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada