dilluns, 23 de desembre del 2013

Bon Nadal

Bon Nadal a Leo Messi. Que es recuperi ben aviat, que es calmi, que torni a ser el genial futbolista que ens fa meravellar sempre i que si ha de xerrar que ho faci als camps, que fora d'ells ja es veu que no se sent gens còmode i la vessa.
Bon Nadal al Barça. Que comparetixi les alegries d'un 2013 molt estrany i que expulsi tota la porqueria i el mal rotllo que l'ha envoltat, que no han estat pocs.
Bon Nadal perico. I que els dubtes s'esvaeixin i per fi puguin deixar de ser tabú paraules com Europa. Que es creguin que si poden volen
Bon Nadal a Pep Guardiola, que com el turró torna a casa per Nadal després d'uns grans 3 mesos a Munich on ha fet de l'excel·lència un art. Que segueixi així
Bon Nadal al bàsquet, que com si fos la Premier League espera a les dates nadalenques per oferir-nos el millor espectacle. Divendres Penya - Madrid. Diumenge Barça - Madrid.
Bon Nadal a tots els esportistes que ens han fet vibrar aquets any amb raquetes, nedant, al volant o al manillar.
Bon Nadal a tots els catalans que desitgen el millor pel seu país i que dilluns es congelaran de fred a Montjuïc per veure un Catalunya - Cap Verd (molt de mèrit)
I evidentment Bon Nadal a tots els lectors, els que em llegiu les bogeries que escrivim. Des d'aquí els millors desitjos de felicitat per a tots i que el 2014 sigui infinitament millor que el 2013. Ens ho mereixem.
Doncs això.

BON NADAL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada