dijous, 19 de desembre del 2013

Toga blaugrana

Carta oberta a Perry Messi. 

Catòdic advocat ja traspassat

Torno a recórrer a tu un altre cop. Sembla que quan et vaig escriure no et va arribar el missatge. A Can Barça no es parla de futbol. La renovació d'Iniesta ha passat gairebé desapercebuda. I perquè? Pels de la toga i els jutges. Jutges, querelles, demandes, denúncies i martellets s'han tornat a mesclar a l'agitada vida d'un club que no pot viure dos dies sense parlar només de futbol, que és el que pel que es va crear, un llunyà 1899.
Si ja ha estat un mal any esportivament per Leo Messi, només faltava que a sobre estigués involucrat en afers judicials. Recordi que a l'estiu va haver de pagar 5 M € a la hisenda espanyola per frau. Ara ha vist com els seus partits amistosos, que en teoria haurien de ser benèfics, són posats en dubte per una caverna mediàtica que li té ganes i aprofita el sue moment de flaquesa per donar-li l'estocada final. Ahir Mundo Deportivo posava en portada que efectivament Messi va donar els 300.000 € de la gira benèfica a UNICEF, que dit de pas se la podria haver estalviat per descansar aquest esiu ja que podia i no haver fotut 3 voltes al món en 15 dies d'estiu, però vaja.
Messi ha estat protagonista als jutjats i també el Barça en general. Ara fa poc amb el tema Neymar i un jutge que vol revisar el contracte del brasiler. Amb tants intermediaris pel mig, el seu company de la toga, no veu clar que només hagi costat 57 kilos, 40 dels quals van a parar a un conglomerat de societats del propi Neymar. Deu ser del Madrid perquè deu pensar perquè els blancs s'han gastat100 kilos per Bale i el Barça la meitat per Ney (no deu comptar que "no es dinero para Florentino") Fins i tot Europa també ha fotut cullerada i denunciarà el Barça i altres 6 clubs espanyols (entre ells el Madrid) per rebre ajudes públiques en no sé SAD.
Per cert, parlant de Messi. Avui a "El Món a Rac1" ha fet unes declaracions explosives on a part de defensar el seu pare, ha dit que Javier Faus no en té ni idea de futbol, que el Barcelona mereix els millors dirigents i que mai ha demanat renovar. El lleó està molt nerviós. Senyor Mason, només li demano un favor: encarregui’s del Barça als jutjats perquè Tata Martino, a les rodes de premsa, parli només de futbol. Al soci blaugrana li agrada anar al Camp Nou a parlar de futbol i no de togues perquè no hi entén.
Ah i un altre petit favor. Si pel cel veu la meva àvia, recent incorporada al club, després d'un dur i llarg traspàs, faci-li una abraçada i digui-li que ens cuidi, que la trobem a faltar, i que l'estimem.

Gràcies

Firmat

Un seguidor del Barça futbolero

PostData 1: L'Espanyol va guanyar al Jaén i ja és als vuitens de la Copa. Igual que el València que es va desfer del Nàstic de Tarragona.

PostData 2: El Barça de bàsquet va derrotar al Budevelnik ucraïnès al Palau i acaba en la fase de grups de l'Eurolliga. Al Top16 estarà al grup de la mort amb Olympiakos, el vigent campió, Fenerbahce, Milà, Baskonia, Unicaja i possiblement Panathinaikos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada