divendres, 6 de desembre del 2013

Una bona Copa

Abans que prengui la millor decisió dels seus 30 anys a la poltrona, la seva dimissió (crec que mai la veuré), Ángel María Villar, president de la Federación Española de Furbol, ha decidit fer jugar la Copa del Rei en aquest cap de setmana festiu. Si senyor. Així si. Cap de setmana festiu, un partit per cada franja horària. Tres dies de futbol. Tres dies per anar a l’estadi per no anar a veure el teu equip modest contra un dels grans de Primera.
No sé si l’amic Villar s’ha donat un cop al cap o ves a saber, però la decisió és esplèndida. No és original (totes les lligues europees fan quelcom semblant) però és un primer pas per prestigiar do ’un cony de cop la competició del KO.
Fins a 6 equips catalans jugaran els 16ens de la Copa a partir d’avui mateix al migdia. Lleida - Betis, en l’homenatge pòstum a Miki Roqué, mort de càncer fa un any, i exjugador d’ambdós equips. Girona - Getafe. Cartagena - Barça, amb tots els efectius possibles per aixecar el cap després de les desfetes d’Ajax i Bilbao. Sant Andreu - Atlètic de Madrid, en la visita al Narcís Sala. Nàstic de Tarragona - València i Jaén - Espanyol.  Tot en tres dies, en horari en solitari i a Rac1.
Festiu constitucional i futbol. Aquesta Copa si que mola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada