dimecres, 18 de desembre del 2013

Despertar de cop

Al què pels clubs grans és una mandra, pels petits és la Copa de la il.lusió. La il.lusió per jugar a un gran camp com el Bernabeu o al Camp Nou, i perquè no, poder fer saltar la banca.
Ahir, en la tornada dels setzens de Copa, no va saltar la sorpresa, però per poc. Els modestos equips catalans de Segona B que tenien partit als grans camps de Primera van caure amb molt d’orgull i honor.
Al Vicente Calderón, el Sant Andreu va dominar al marcador i en el joc durant 70 minuts a un Atlètic de Madrid, que tot i jugar amb el carro del peix, és el vigent campió de la Copa. Al final 2-1 i els quatribarrats marxen a casa amb un bon estat de boca. Sobretot per Quim Araújo, el migcampista del conjunt barceloní, que com no ha parat de dir en entrevistes, és confés seguidor colchonero.
A Sevilla, el Betis es va classificar pels vuitens però va sortir xiulat del Benito Villamarín. La causa: la gesta no culminada d’un Lleida, ahir també amb la samarreta senyera, que no es va creure que podria guanyar i aprofitar-se de la crisi bètica i amb l’empat a 2 li va faltar un gol per passar.
Avui el Nàstic intentarà pescar a les revoltes aigües del Túria per eliminar un València en hores baixes després del canvi d’entrenador. Al mateix temps, l’Espanyol ha de fer l’impossible perquè el Jaén no faci saltar la sorpresa.
Els modestos catalans han despertat de cop del somni de la Copa. Però ha estat maco mentre ha durat.

PostData 1: On si ha saltat la sorpresa és al Marroc. L’amfitrió Raja de Casablanca es va carregar a l’Atlético Mineiro brasiler de Ronaldinho i jugarà amb el Bayern de Munich de Pep Guardiola la final del Mundial de Clubs dissabte. 

PostData 2: El Barça ha renovat a Iniesta, el dia que els Jutjats s’han tornat a creuar en la vida del club. La Comissió Europea ha denunciat al Barcelona i a 6 clubs espanyols més, entre ells el Madrid, per rebre ajudes públiques. En el cas blaugrana, la denúncia rau en el fet de bo ser una Societat Anònima, cosa que fa que pagui menys impostos

PostData 3: El Girona ha desitituït a l’entrenador Ricardo Rodríguez. El seu relleu serà Javi López 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada