dimecres, 18 de desembre del 2013

El part de Puyol

9 mesos després de l’últim partit de Carles Puyol al Camp Nou, moltes coses han canviat a Can Barça. L’entrenador no és Tito, és Tata. Un brasiler fa la competència al millor jugador del món. I a l’Estadi, els calers qatarians s’han carregat el romanticisme.
Ell també ha canviat. Tarzan Puyol ja fa temps que ha  esdevingut una figureta de Lladró. Sembla cada cop més clar que 14 anys després del seu debut amb el primer equip, el capità està a punt de dir adeu al futbol.
Abans, ahir, Puyol va sumar un altre partit al seu currículum, 9 mesos després, un part sencer, al Camp Nou. Contra el Cartagena, als 16ens de final tornada de la Copa, Puyol va tornar a sortir a la gespa de l’Estadi encapçalant el Barcelona amb el braçalet de capità.
El partit no va tenir història. 3-0, i a vuitens de final de la Copa on el Barça s’enfrontarà al Getafe que és va carregar a un Girona en hores baixes i on el seu entrenador, Ricardo Rodríguez, és a punt de bo menjar-se els turrons.
Ahir al Camp Nou, un nou partit per la història de Carles Puyol, sense història. Barça 3 - Cartagena 0.

PostData: Curiosa la notícia que destapa avui el Regió 7. Segons un estudi, la natalitat a Catalunya, durant l’època del Barça de Pep Guardiola, ha augmentat en èpoques coincidents als 9 mesos posteriors l’època de recollida de títols. Per cert parlant de Guardiola. Ahir, el seu equip actual, el Bayern de Munich, va guanyar al Guangzhou xinès i s’ha classificat per la final del Mundial de clubs del Marroc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada