dimecres, 11 de desembre del 2013

Set de correcció

En prèvies de les festes de Nadal, i com si fos el conte de Dickens, el fantasma del futur del Barça es va apareixer al Camp Nou per ensenyar-li a l’actual Barça com ha de fet les coses.
Miratge o una realitat palpable de com poden anar les coses, davant d’un Celtic apàtic i que no es jugava res,  vam tornar a veure un Barcelona com el de les millors èpoques. Va tornar la pressió, el toc, la velocitat, el control, el ritme...
Si, d’acord. El Celtic no va ser el millor rival ahir a l’Estadi, però veníem de tant avall, que pocs recordàvem un gaudi com aquest.
El Barça s’ho va passar bé. Els jugadors també. Neymar va fer el seu primer Hat Trick amb la samarra blaugrana; Piqué va marcar el gol número 1000 del Barça en competició europea; Alexis va fer un gran partit. Tothom va jugar bé i el gol de l’honor dels escocesos, obra de Samaras, queda com una anècdota i un avís pel futur: no s’hi val a badar.
I així, el fantasma del futur va marxar tot esperant que el set de gols sigui corrector pel futur. Un futur europeu que es decidirà dilluns, al sorteig de vuitens a Nyon, i que és jugarà d’aquí dos mesos. Temps suficient per notar si hi haurà hagut un canvi o no.
De moment, disfrutem del present. El Barça líder de grup i a vuitens de final de la Copa d’Europa.

PostChampions: Arsenal, Manchester City, Schalke 04, Bayer Leverkusen, Galatasaray, Olympiakos o Zenit de Sant Petesburg. Aquests seran els possibles rivals del Barça al bombo de vuitens de la Champions.

PostData El Barcelona B d’handbol, el filial blaugrana que juga a la Segona divisió, es classifica pels quarts de final de la Copa del Rei després de superar el Naturhouse La Rioja de Primera Divisió als penals. Pot ser que ens trobem un duel entre els dos conjunts a rondes posteriors. Seria històric.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada