dimarts, 10 de desembre del 2013

Un punt per passar pàgina.

En altres circumstàncies, el partit d’avui entre el Barça i el Celtic de Glasgow no tindria cap transcendència. Els blaugranes ja haurien fet la feina: serien primers de grup a la Champions i en aquesta última jornada de la Lligueta, jugaria el carro del peix.
Però ja fa temps que les circumstàncies no són normals al Camp Nou. L’equip no juga bé, i ni ara les victòries l’avalen. Derrotes com les d’Amsterdam, Bilbao o el triomf a Cartagena, remuntada inclosa, no convenç a la culerada.
En conseqüència, el Barcelona té un partit vital contra els escocesos. Necessita un punt per classificar-se primer al grup dels històrics europeus en baixa forma. El que significaria jugar la tornada dels vuitens de final de la Copa d’Europa.
Avui, el soci serà més resultadista que mai. Poc li importarà el joc. Va al Camp Nou no a buscar el punt.  Vol veure guanyar al Barça. Com sigui. Jugant malament o jugant acceptablement. Dubto que veiem quelcom semblant a jugar bé.
Ja tindrem temps de criticar el joc. Avui l’objectiu és que al sorteig de vuitens, la bola del Barça surti després de la de qualsevol rival, cosa que significarà que s’ha complert l’objectiu: la primera plaça de grup.
Avui al Camp Nou, a les 20:45, des de les 19:00 a Rac1, Barcelona - Celtic. A la recerca del punt per passar pàgina. Pàgina de Champions. No de joc. Aquesta trigarem una nova més. Santa paciència.

PostChampions: Victòria del Madrid a Copenhaguen i derrota de la R. Societat contra el Bayer Leverkusen, en l’adeu a Europa dels donostiarres. A part derrota del Bayern de Munich contra el Manchester City. El duel entre el Galatasaray i la Juventus es va suspendre per una espectacular pedregada i es jugarà avui. 

PostData: El Barça va anunciar ahir un acord de patrocini amb l’empresa informàtica Intel. Ho va fer al mateix dia que Javier Faus, vicepresident econòmic va dir a Rac1 que no era partidari de renovar a Leo Messi, 6 mesos després d’haver-ho fet. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada