Divendres passat, quan en vaig llevar, el cor em va donar un sobresalt, a Sandro Rosell, un infart i a Javier Faus no sabem si està viu.
En unes declaracions a Can Basté vas parlar clar, molt clar. I en el teu cas dir que vas parlar clar no és cap exageració. De fet és magnificar l’expressió a la seva màxima potència. El teu discurs el va entendre tothom, fins i tot a qui anava dirigit el missatge. Vas dir que Javier Faus no té ni idea de futbol, que el Barça es mereix els millors dirigents i que mai has demanat renovar.
Estimat, has fallat en el fons i sobretot en les formes d’un discurs que tenies preparat des de feia temps.
Potser em retreuràs que Faus no va estar bé en el to que va dir que no calia renovar-te tant sovint. Cert, però tu també vas fallar menyspreant a Faus, que potser no entén de futbol, però què és peça important perquè puguis cobrar el que cobres sense deixar amb la pell i l’os al club.
Amb aquestes declaracions has demostrat que el 2013 no ha estat el teu any. Hem parlat més de tu fora dels terrenys de joc que dins. Mal senyal.
Divendres vas llençar una bomba a la línia de flotació del Barça que durarà tot el Nadal. Sospito que la rajada descomunal és només la punta d’un iceberg que no coneixem.
Amb el cadàver calent i ressonant el cap de setmana previ a Nadal ha estat condicionat per les teves declaracions. Tata Martino es va fer el suec en dir que no sabia res del que ha passat. Ho va dir a la prèvia del Getafe - Barça de Lliga. Va ser un partit de bojos. En un quart d’hora els madrilenys guanyaven 2-0. Pedro amb un Hat Trick en 8 minuts porta el Barça al descans amb un 2-3. A la segona part els blaugranes van tancar el partit amb 2 gols més de Cesc i l’any sent líders. L’Espanyol, per la seva banda, va apallissar al Valladolid, l’Atlètic de Madrid va derrotar al Llevant i el Madrid va guanyar el València.
En bàsquet el Barça derrotà al Fuenlabrada a domicili, la Penya va perdre a la pròrroga a Gran Canària i el Manresa va derrotar el Múrcia.
Gran cap de setmana d’handbol i tornejos al Palau Blaugrana amb la disputa de la Copa ASOBAL. Hi va haver final catalana entre el Barça (que va derrotar sense problemes a l’Osca a les semifinals) i el Granollers (que amb un gol d’Albert Pujol a falta de pocs segons pel final derrota el Naturhouse.) Els blaugranes van derrotar als vallesans en un partidàs d’handbol amb un gran Víctor Tomàs, liderant l’atac barcelonista, i el porter Matias Schütz, aturant-t’ho tot a la porta granollerins. A part es van sortejar els quarts de final de la Copa del Rei amb el Barça, el Barça B i el Granollers dins el bombo. Per completar aquest intens cap de setmana d’handbol, la selecció brasilera va derrotar a l’amfitriona Sèrbia a la final del Mundial femení.
I Mireia Belmonte va completar un gran 2013 en guanyar les 4 proves que nedava del Duel in the Pool, el duel entre una selecció europea i una americana.  Triomf final pels americans després d’un inesperat empat a 131 punts al final de la competició, resolt amb un relleu mixte.
Amb la teva bomba i la Grossa de l’handbol i de la loteria entrem al Nadal.
Així que amic Leo, et desitjo unes Bones Festes i que el 2014 només haguem de parlar del tu futbolista.