dimarts, 3 de desembre del 2013

La Fàbrica es deslocalitza

Tello, Montoya,  Pedro, Muniesa, Deulofeu, Sanabria,  Sergi Roberto. La Masia es deslocalització. La fàbrica de talents més envejada i famosa del món, pel seu model de fabricació i l'èxit del seu producte final amb campions del món inclosos, ha trobat una pedra a la sabata. El Tata Martino sap de la importància del planter i de fet ha fet debutar el jove Adama, però tot el llistat de jugadors que hi ha són cracs del planter que no tenen la confiança dels tècnics del primer equip i que o no juguen o han right el camp per trobar minuts que al Camp Nou no tindrien.
Pedro Rodríguez, peça clau en els esquemes de Pep Guardiola, fa temps que escalfa banqueta, i sent aquest any de Mundial vol minuts per reivindicar-se. Pedro ha estat clar. O jugo o em buscaré la vida fora.
Com han fet Gerard Deulofeu (a Anglaterra), Rafinha (Celta), Dos Santos (R. Societat) o Bojan
Cas a banda és Toni Sanabria, el juvenil del Barça que ja fet i dret diu que si no té un bon contracte marxarà, i pinta que dirà adeu.
La Masia es deslocalitza i exporta. Segueix fabricant talents. Però ha perdut pes al primer equip del Barça. Com ell quelcom ha canviat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada