dijous, 26 de desembre del 2013

El Boxing Day dels 6’75

La tradicional Copa Nadal de Natació al Port de Barcelona, el Boxing Day de la Premier League, la jornada de Lliga a Anglaterra que, inicia tres jornades de futbol en una setmana, i la doble jornada de bàsquet a l’ACB. Són clàssics esportius durant el Nadal.
En l’esport de la cistella ja fa anys que els cracs de la Lliga Endesa no descansen per Nadal. Treballen per partida doble. I a més amb partits molt atractius per fer-nos aixecar del sofà i animar-nos a omplir pavellons.
Aquesta nit al Palau Olímpic de Badalona, la Penya rep el Madrid. L’autèntic Clàssic dels 4’60 que no fa massa temps feia saltar espurnes en duels intensos en busca de títols. Certament ara mateix els seguidors verdinegres s’han de conformar en què el seu equip competeixi i doni la cara davant del líder sòlid de la Lliga amb un joc espectacular.
I per l’últim diumenge de l’any tenim reservat un clàssic modern. Ja fa temps que l’ACB posa un Barça - Madrid, o en aquest cas un Madrid - Barcelona l’últim diumenge de l’any.
Aquest Clàssic futbolístic en versió pilota taronja sembla a priori molt decantat pels blancs, ja que els blaugranes són molt irregulars aquest any. Però últimament sembla que han agafat el camí de la regularitat, el bon joc i els triomfs i es presenten carregats de moral.
Penya - Madrid avui i Madrid - Barcelona diumenge  com a plats forts de la doble jornada ACB d’aquest cap de setmana post Nadal. El Boxing Day dels 6’75, Gaudiu-lo i bon profit

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada