dijous, 4 de juliol del 2013

El dur camí a Milà

Aquesta tarda s'ha sortejat a Barcelona, la primera fase de l'Eurolliga 2013-2014.
I ara que estem en ple Tour de França podem dir que pel Barça, l'Eurolliga serà com les grans etapes dels Pirineus o Alps, on ja des del primer moment ens ho passarem bé, veient escalant a colossos des del principi.
Si volen arribar a la F4, els catalans hauran de superar un dur escull des de la primera fase. Tot un port de categoria especial.
El Barça ha estat enquadrat al grup A amb el CSKA de Moscou, el Fenerbahce turc, entrenat per Zejlko Obradovic, el vuit cops campió d'Europa, que torna a les banquetes després d'un any sabàtic, el Kiev ucraïnès, el Nanterre francès i el Partizan de Belgrad. És el grup més fort de tots, els dels campions de Lliga. Tots els components, excepte el Barça, són actuals campions a les seves lligues.
El Madrid, enquadrat al grup B, té el grup més assequible amb Efes turc, Zalgiris Kaunas lituà, Milà o Brose Basket alemany
I al grup C tenim la curiositat del sorteig. Pep Guardiola té tanta influència que fins i tot el seu nou equip jugarà la màxima competició del bàsquet europeu. El Bayern de Munich, la secció de bàsquet, clar, jugarà entre altres amb l'Unicaja de Màlaga o amb Olympiakos, el vigent campió europeu.
El Baskonia està enquadrat al grup D amb Panathinnaikos.
El camí a la F4 de Milà serà complicat des de l'inici. Per això tindrà més mèrit si el Barça amb Spanoulis o sense, guanya o arriba a la fase final de sens dubte l'Eurolliga més complicada i atractiva pels seguidors catalans i del Barça. Sort. La necessitarà.

PostData: Tela marinera. Fa 10 dies es presenta Javi Salamero com a secretari tècnic del Girona. Ahir va ser presentat com mister del Sabadell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada