dilluns, 29 de juliol del 2013

Amb els ulls de Tata

Divendres a la matinada, Gerardo Martino va arribar a Oslo on el Barça jugaria l'endemà el segon partit de pretemporada. Dissabte al matí es presentava davant els seus nous deixebles, i a la tarda estava a la grada de l'Ullevaal Stadium per presenciar el matx amb el Valerenga. El Tata va veure la victòria culé per 0-7. Un triomf plàcid. Va ser una tarda de dissabte replena de futbol, tant amistós; el triomf del Madrid amb el PSG a Goteborg, o el KO de l'Espanyol a la presentació del nou Sabadell de Javi Salamero, com oficilal; la victòria de l'Ajax d'Amsterdam, amb l'exblaugrana Bojan Krkic de titular, amb l'AZ Aalkmar a la Supercopa holandesa, o la derrota del Bayern de Munic de Pep Guardiola amb el Borussia de Dortmund a la Supercopa alemanya. Així doncs, el Pep, no podrà emular el que va fer amb el Barça i no ho podrà guanyar tot en un any com va fer el 2009.
Avui el Tata ja ha conegut la resta dels jugadors que estaven de vacances després de la Copa Confederacions, és a dir els internacionals de la selecció espanyola (Xavi, Iniesta, Piqué etc…) i Neymar, l'altre estrella juntament amb Messi.
Als Mundials de Natació de Barcelona, la delegació espanyola suma 7 medalles (4 bronzes i 3 plates), en la sincro. Les dos últimes són les plates en la rutina lliure per equips i en combo. Ona Carbonell ha liderat l'equip i s'ha penjat tots 7 metalls. Dissabte, es va acabar la sincronitzada i va donar pas a la natació. La piscina del Palau Sant Jordi s'ha vestit amb les corxeres que separen els carrils i s'ha començat a familiaritzar amb el crol, la braça i la papallona. I en certa manera l'Ona ha donat pas a Mireia Belmonte. La badalonina alberga la majoria d'esperances per ampliar la nòmina de medalles per la delegació espanyola. Belmonte, que competeix en 6 proves, ja ha perdut una opció a medalla, en no arribar a la final dels 400 m. lliures, on la mallorquina Melanie Costa es va penjar la medalla de plata, donant la vuitena medalla per la delegació espanyola. A les Picornell comença la competició de debò i entrem a les rondes del KO al waterpoli, on la selecció espanyola masculina va derrotar als EUA i jugarà als quarts de final amb Itàlia. Per la seva banda, les noies van derrotar a Nova Zelanda i es jugaran amb els EUA, l'accés a semis, en la reedició de la final olímpica de Londres 2012.
Aigua: la protagonista a Barcelona, i l'anhel dels pilots de la F1 on la caldera d'Hungaroring, on s'ha arribat als 40 graus, els ha martiritzat durant tot el cap de setmana del GP d'Hongria. Victòria a la cursa pel Mercedes de Lewis Hamilton, la primera de la temporada de l'anglès. El finlandès Kimi Raikonnen, segon i l'alemany Sebastian Vettel, tercer, completen el podi. Fernando Alonso acaba sisè i perd la tercera plaça de la general.
Amb els ulls de Tata, observadors i analistes del què serà el futur del Barça, i de lluny, ell a Oslo i nosaltres a casa, hem acomiadat un nou cap de setmana esportiu, on la calor també ha jugat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada