divendres, 19 de juliol del 2013

Ànims Tito

Carta oberta a Tito Vilanova

Admirat Tito

No m'ho puc creure. Un altre cop. Fa poc que el món del futbol s'ha tornat a compulgir. El cor torna a estar en un puny. Tornes a estar malalt. Has tornat a recaure de la malaltia que et va fer deixar la banqueta durant dos mesos fa mig any.
Has pres una decisió molt difícil. Has decidit plegar del Barça per seguir lligat i aferrat a la vida. Aquesta vida que t'ha tornat a fotre la més gran de les putades.
Ara poc importen les preguntes sobre el Barça. Si ets persona, les úniques preguntes que et pots fer és si et curaràs definitivament.
M'importa un rave qui serà el pròxim entrenador del Barça. M'importa poc què faran l'any que ve. M'importa poc la gira que ha de començar demà. Totes aquestes preguntes trivials que s'estan fent els socis i seguidors del Barça importen molt poc. Almenys a mi.
El que si m'importa és perquè un altre cop a tu. La mateixa pregunta que es fa qualsevol familiar a qui li diuen que el seu pare/mare/cosí/germà/avi li diuen que ha recaigut del mal lleig.
A prendre pel sac el futbol, la teva amistat o enemistat amb Pep Guardiola, esbombada per tothom com si fos un Sálvame a l'engròs.
La roda de premsa de dimarts ja no té cap sentit. Cap ni un. Els esdeveniments s'han precipitat. El que vam veure i sentir dimarts és res.
El famós partit Bayern - Barça que s'hauria de jugar el dimarts perd tot el morbo més enllà d'un `partidàs de futbol. Les àligues carronyaires que volien sang en la teva retrobada amb Pep Guardiola ja poden tornar a casa. No hi haurà sang. Només afecte i ànims. Segur que el Pep, ja sap la notícia, i que deixarà de banda tot el ressentiment que et podia tenir, si és que n'ha tingut.
Però poc importa. Res no importa més per a tu, que et posis bo. Que et curis d'una punyetera vegada. El futbol és una futesa al costat de la vida. Has decidit viure. Has intentat conviure amb el futbol, però l'enemic és més gran que la piloteta i l'hectària verda. Però no és prou gran perquè l'arbitre Mal Lleig t'expulsi vida del terreny de joc de la vida.
Res més. Molts ànims. Te'n sortiràs.

Firmat

Un que et vol tornar a veure

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada