dilluns, 1 de setembre del 2014

El bàsquet torna al curro

El món de l'esport ha acabat definitivament les vacances. L'agost queda enrere i la majoria de la població activa, si és que queda algú treballant torna a la feina.
Inclòs el món del bàsquet, l'altre gran esport de masses que després del final de l'ACB va tornar amb els primers partits del Mundial d'Espanya i la polèmica per la cobertura televisiva a càrrec de Mediaset que retransmet pocs partits i en diferit. Esportivament parlant poca sorpresa. Les seleccions favorites van complir en les dues primeres jornades de competició.
En futbol, vam viure la segona jornada de Lliga, abans de la tradicional i incomprensible aturada de seleccions. El Barça va  guanayr per la mínima al Vilarreal amb gol del davanter del filial Sandro; l'Espanyol en una altra nova jornada a les 23:00 de la nit del dissabte, va perdre amb el Sevilla. I el Madrid va perdre amb la R. Societat 4-2, obrint la caixa dels trons i reobrint debats a la porteria (demà en parlem). A Segona, el Barça B i el Sabadell van protagonitzar el derbi català de la jornada al Miniestadi amb triomf culé. El Girona va guanyar i remuntar al camp de l'Alcorcón, i el Llagostera va guanyar al Leganés en un partit que es va jugar a porta tancada a Palamós pel tancament del camp dels blaugranes per un acte racista en el partit d'ascens a la divisió de plata amb el Nàstic de Tarragona l'any passat.
I precisament a Tarragona a la Tarraco Arena es va disputar la final de la Supercopa espanyola d'handbol amb el derbi català Barça - Granollers, resolt pel conjunt barcelonista amb molt de patiment a la segona part..
A Silverstone nova sessió de motos amb el GP de la Gran Bretanya. Victòries a Moto 3 d'Àlex Rins per davant d'Àlex Màrquez ; a Moto 2, després d'una espectacular cursa, victòria de Tito Rabat per davant de Mika Kalio i Maverick Viñales a menys d'un segon. I a Moto GP, torna la normalitat amb la victòria de Marc Màrquez, la 11/12. Així doncs triplet català a Silverstone
A la Vuelta Ciclista a Espanya després de la primera setmana de competició el liderat i maillot vermell és el colombià del Movistar Nairo Quintana, després de la dantesca etapa d'ahir sota la pluja i escalant el , on va guanyar un compatriota de Quintana, el ciclista del Lampre Winner Anacona (no, el nom no és broma). Avui jornada de descans.
La intensa jornada esportiva ens deixa amb la primera setmana completada al US Open, l'últim Grand Slam de la temporada al tennis.
S'han acabat les vacances. Tot torna a la normalitat de la temporada regular. Bàsquet inclòs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada