dijous, 18 de setembre del 2014

Un partit més... entre estrelles

"Hi haurà musiqueta i estrelles però serà un partit més"
Luís Enrique a la prèvia del partit.

Efectivament. El Barça 1 - Apoel 0 només serà un partit més. No busqueu brillantor. No busqueu al millor Barça. Ni al millor Messi. Ni al millor res. Un partit ensopidíssim. Ni musiqueta ni estrelles. L'estrena de la Champions s'oblidarà ràpid.
El Barça no va ser brillant però va ser efectiu. Objectiu aconseguit. Victòria per la mínima i gràcies. Això si. Partit de somnífer, però a l'estil Lucho. Va estar bé a la pressió. Va recuperar bé la bola quan va convenir i va marcar un solitari gol, gràcies a Piqué. Un gol que val un liderat de grup, gràcies a l'empat a 1 del PSG i l'Ajax
Luís Enrique va sorprendre deixant a 5 titulars d'una final de Champions com Busquets o Alba.
El que no va sorprendre és com vam pecar en dir que l'Apoel seria una mare. A molts se'ns va atravessar el sopar veient com Ter Stegen, titular ahir, fent bona actuació, va treure alguna bola perillosa.
Bon debut d'un altre perla del planter com Sergi Samper al mig fent de Busi al costat d'un Xavi que va tornar a jugar i acumula un altre partit.
Gol, partit fluix i victòria del Barça a l'estrena europea. I gràcies. Un partit més 

PostChampions: Porto 6 - BATE 0, victòria del Bayern de Pep 1-0 davant el City de Txiqui Begiristain en el duel d'exblaugranes, i empat a 0 en la reentreé europea de l'Athlètic de Bilbao.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada