dilluns, 29 de setembre del 2014

400 motius per acomiadar setembre

L'últim cap de setmana de setembre ens deixa una consulta que es firma dissabte i que el TC s'afanyarà, a anul·lar-la per tocar els escrots al poble català, inclòs al badaloní, que, per alegria de molts dels seus vilatans (incloent servidor) va dir si al 9N.
Mentrestant els esportitses van treballar, com fan sempre en els cap de setmana, per alegrar a uns i a emprenyar a altres.
Als seguidors del Barça els van alegrar amb la victòria al Camp Nou, davant del Granada 6-0 amb una exhibició de Neymar, autor d'un Hat Trick i amb el gol 400 (i 401) com a professional del futbol amb només 27 anys (359 amb el Barça i 42 amb Argentina). La mateixa alegria dels madridistes que van vèncer al Vilarreal o als colchoneros que van derrotar al Sevilla. Els seguidors de l'Espanyol van acabar emprenyats després que els pericos només traiessin un empat al camp del Còrdova a domicili.
Per cert, a Can Barça entre tants afers judicials, se'n tanca un. Divendres el jutge Ruz va refusar imputar al President Josep Maria Bartomeu i al vicepresident econòmic Javier Faus pel pressumpte frau en el fitxatge de Neymar, en la querella que va presentar el soci Jordi Cases.
A Segona mitja alegria pels fans del Barça B amb l'empat a Mallorca, tristesa pel Llagostera - Costa Brava (nova denominació de la UE Llagostera després de l'assamblea extraordinària de dijous passat), que va perdre amb el Saragossa, el Girona, content per l'esforç va empatar al camp del Numància i el Sabadell que va perdre a Vitòria, el camp de l'Alabés.
Alegria pels fans del bàsquet que després del descans després del Mundial han vist com els llums de la Lliga ACB Endesa s'han obert ja amb la disputa de la Supercopa, precisament a Vitòria. El Barça que va apallissar als amfitrions del Baskonia a les semis va amb el Madrid (guanyador a les semis amb el València) a la final, el primer títol de la temporada basquetbolística.
També s'han obert els llums de la Champions d'handbol. El Barça va guanyar al Alingsas suec a domicili
Més finals. La de la Copa Continental d'hoquei. En el partit de tornada, el Noia va guanyar al Barça al Palau Blaugrana, a domicili, a la tanda de penals després del 3-3 al final del partit i la pròrroga. Els de l'Anoia campions de la Supercopa europea 25 anys després.
I qui va estar content també van ser els seguidors espanyols i concretament aragonesos de les motos. I és que al circuït de Motorland es va celebrar una prova més del Mundial de motos, en el GP de l'Aragó. Un GP condicionat per la pluja i que va fer que Marc Màrquez sumés la segons caiguda de la temporada per, quan en el moment d'aparèixer la pluja, no va voler canviar la moto preparada per pluja. Victòries a Moto 3 de Romano fenati amb Àlex Marquez segon; a Moto 2 de Maverick Viñales amb Tito Rabat segon i a Moto GP triomf de Jorge Lorenzo amb Aleix Espargaró al darrere.
El polonès Michal Kwiatkowski es va proclamar campió del món de ciclisme després de guanyar la prova en ruta del Mundial de Ponferrada. Dijous va ser el britànic Bradley Wiggins que va guanyar la prova contrarrellotge.
A la Piscina Pere Serrat de Barcelona, el Sabadell femení va guanyar la Supercopa espanyola de waterpolo en superar al Mataró a la final al Mataró, i el Sant Andreu, l'amfitrió, va donar la sorpresa en derrotar al totpoderós Atlètic Barceloneta en homes, en la setmana que es va saber que el Palau Sant Jordi acollirà el 24 de novembre, les finals de la Supercopa europea tant masculina amb el Barceloneta (campió d'Europa), com femenina amb el propi Sabadell (també campió d'Europa)
Finalment Europa va als EUA a la Ryder Cup de golf, disputada a Gleneagles, a Escòcia
Adeu setembre, hola octubre. L'esport ha apagat el setembre per encendre els llums de l'ACB de bàsquet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada