dilluns, 22 de setembre del 2014

I el món continua girant

El Barça va apallissar al Llevant 0-5 en la quarta jornada de Lliga i manté el liderat de la competició, gràcies a un Leo Messi fent de Magic Johnson perquè se n'aprofitin la resta. Neymar, Pedro, Sandro, Rakitic (amb un míssil terra-aire) i el propi Leo van destrossar al conjunt granota. L'Espanyol va veure com el Màlaga li empatava in extremis dissabte i com l'arbitre xiulava la falta prèvia al gol andalús que segons els pericos no era. I ja se m'han cansat. L'emprenyada contra el coŀlegiat és tal que ja no callaran més les injustícies del de negre. D'altra banda, el Madrid també va golejar, aquest cas al Deportivo 2-8 i l'Atlètic va empatar amb el Celta. I el món continua girant.
A Segona, vam tenir derbi català a Segona entre el Barça B i el Llagostera. Victòria del conjunt gironí per la mínima. El Girona va perdre amb el Betis i el Sabadell va vèncer a la Ponferrada. I el món continua girant.
Fins la setmana que ve no tindrem bàsquet, amb la disputa de la Supercopa ACB a Vitòria. Però si tenim Copa Continental, l'estrena de la temporada europea a l'hoquei patins. En el partit d'anada disputat a l'Ateneu de Sant Sadurní, Noia i Barça van empatar a 0. La setmana que ve la tornada al Palau, buscant el Supercampió del continent. Paral·lelament ha començat l'OK Lliga. I el món continua girant.
A Singapur, sota el cel nocturn del Marina Bay, han girat els pneumàtics dels bòlids de la F1. Victòria de malgrat l'aparició del cotxe de seguretat a meitat de cursa per un accident que va deixar el traçat ple de porqueria. La cursa va arrencar moguda ja que Nico Rosberg va haver de sortir des de boxes perquè no va poder arrencar el cotxe per problemes electrònics. Posteriorment es va haver de retirarI el món continua girant.
I a Ponferrada, han començat a els pedals del Mundial de ciclisme  amb la contrarellotge per equips de marques comercials que va guanyar el i que acabarà la setmana que ve amb la prova en ruta masculina d'elit. I el món continua girant.
A Escòcia, el Celtic va guanyar el Motherwell a la Premier del país, el Glasgow Rangers segueix jugant a futbol, i es continua fent el tercer temps als partits de rugbi. I el món continua girant.
Veieu com no passa res per demanar a la gent quin futur vol pel seu país? Si no va passa res dijous passat, tampoc passarà res el 9-N a Catalunya. El món continua girant. L'esportiu també.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada