dilluns, 15 de setembre del 2014

Les altres V

Després de la històrica V de l'11 de setenbre passat, el món de l'esport s'ha afegit aquest cap de setmana a les V. Unes V de victòria per alguns que implicaven D, de Derrota per altres i fins i tot E, d'empat en altres.
La primera V del cap de setmana la va llançar al món, el Barça d'handbol des de Qatar on va guanyar per segn any consecutiu, la SuperGlobe, el Mundial de clubs en derrotar al'Al Saad local, que havia donat la sorpresa en derrotar a semis al Flensburg alemany, el vigent campió d'Europa.
La V de la Diada es va traslladar en una altra magnítud diferent, però del mateix abast mundial al Camp Nou. En partit amb l'Athlètic de Bilbao, els blaugranes van jugar amb la samarreta de la senyera i el Camp Nou va fer un mosaic commemoratiu del Centenari. Sumeu-li que els bascos van jugar amb la segona, de color verd recordant la Ikurriña. Aquest duel simbòlic Senyera - Ikurriña va acabar amb triomf blaugrana, després d'una gran segona part de l'equip amb el triumvirat Messi (assistent), Neymar (bigolejador), Munir (el futur crac)
A Madrid, també va haver-hi derbi madrileny, entre el Reial Madrid i l'Atlètic al Bernabeu, el setè en el que duem de 2014. Els colchoneros van derrotar als blancs, que en aquest inici de Lliga només ha sumat 3 punts, els de la jornada inicial amb el Còrdova. I una altra imatge, la d'alguns aficionats del Bernabeu, pancartainclosa, demanant la dimissió de Florentino Perez, mesos després de la Décima
A València, l'Espanyol va perdre amb el conjunt che clarament.
A Segona, el Barça B va guanyar al camp de l'Alabès, el Girona va empatar al Molinón, el camp de l'Sporting de Gijón, el Sabadell va treure un empat a Saragossa i el Llagostera va empatar amb l'Osasuna a casa, a Palamós i ja si amb públic.
Després de l'eliminació de la selecció espanyola del seu propi Mundial de Bàsquet a quarts de final davant França, els EUA, per si algú tenien dubtes, van tenir Via Lliure per alçar el senyal de la V de victòria en obtenir l'or en derrotar a la final de Madrid a Sèrbia. Una dada demolidora: el 67-41 de la mitja part del partit. Una autèntic recital sense paliatius on fins i tot els serbis es van apuntar a la festa americana fent jugades de cara a la galeria
A Misano, a San Marino, tres V es van veure al GP de motociclisme. La de la victòria d'Àlex Rins per davant d'Àlex Màrquez a Moto3, la de la victòria de Tito Rabat a Moto2 i la de Valentino Rossi a Moto GP. És la sorpresa de la jornada, ja que Marc Màrquez va caure quan anava segon perseguint el Dottore. Es va reincorporar en 20è lloc i en 16 voltes va remuntar 5 llocs per sumar un punt.
Santiago de Compostel·la marcava el Final del camí de la Vuelta Ciclista a Espanya, un final amb un altre clar simbolisme, amb la V final, d'Alberto Contador, nou maillot vermell de campió de la ronda espanyola. Dissabte va rematar la prova guanyant l'etapa decisiva al Port d'Ancares, a Galícia
A Reus, ha començat la tempòrada d'hoquei patins amb la Supercopa espanyola i la victòria del Barça que va derrotar a la final al Liceu, (4-5) amb un gol d'or a la pròrroga de Pablito Álvarez. L'amfitrió, Reus i el Vendrell van caure a les semis davant blaugranes i gallecs.
Ha començat la Lliga de Futbol sala amb victòries del Barça a la pista del Llevant i del Marfil Santa Coloma a casa, davant l'Askar Lugo
I Espanya ha perdut la plaça al grup Mundial de la Copa Davis de tennis en perdre l'eliminatòria de permanència amb el Brasil a territori carioca.
Finalment Oscar Pistorius, l'atleta sudafricà de les pròteis a les cames dominador absolut de les proves de velocitat paralímpiques i que va poder córrer uns Jocs Olímpics, va ser declarat culpable d'homicidi involuntari en l'assassinat de la seva nòvia, la model Reeva Steenkamp, la qual va confondre amb un lladre.
Les V també s'han manifestat i amb força aquest cap de setmana esportiu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada