dimarts, 9 de setembre del 2014

La Mercedes no està bé

El titular no és cap diagnòstic mèdic, a no sé que els metges siguin una metàfora de directors d'escuderia de F1, a qui busquen solució als mal rotllos dels seus dos pilots.
Els resultats, aquest cop si enganyen. Els Mercedes dominen amb mà de ferro la F1, amb els seus dos pilots i segurament guanyaran el Mundial 2014. Però qui ho farà? Nico Rosberg o Lewis Hamilton? Ambdós, un més fred i calculador, l'altre un sang calenta es fumen clatellots fins i tot al carnet d'identitat, per molt que per les xarxes socials gairebé s'estimen gairebé de forma carnal.
Un Mundial de F1 que es pot torçar per l'escuderia de l'estrella si ambdós pilots segueixen sent ambiciosos (gran motiu per veure espectacle, gran disgust pels mecànics si un dels cotxes s'esparraca per voler anar massa envalentonat)
Totto Wolf i Niki Lauda, her capos de l'escuderia germànica, ja els ha cridat l'atenció. "Mateu-se si voleu, però aquí qui ha de guanyar ha de ser Mercedes. I si he de petar-me algú ho faré." La pela és la pela i a la F1 aquesta és una màxima imperial. Només Bernie Eclestone el cap màxim del Circ té potestat de fumar caliquenyos amb bitllets de 500 €. La resta d'escuderies han de treure quan més suc del paper moneda millor.
Daniel Ricciardo amb les victòries seguides a Hongria i Bèlgica ja va espantar a Mercedes que veu que el conte no s'ha acabat. El mana, però no s'ha acabat. La victòria de Hamilton a Monza, amb Rosberg i el seu error de frenada, només ha paliat i amagat el mal rotllo que hi ha.
En cap cas els alemanys volen repetir duels fratrícides d'equip que van acabar malament com el Carlos Reurterman - Alan Jones a Williams del 1981, que amb tot fet, el títol va caure a les mans de Nelson Piquet (pare) i el seu Brabham. Més recentment va ser la lluita dels McClaren de, oh sorpresa, Lewis Hamilton i Fernando Alonso, que a Brasil es van desturbar tant que el títol va anar a parar al Ferrari de Kimi Raikonne.
A Mercedes, tenen l'enemic a casa, el follonero del 2007. I li han parat o volen parar els peus. Guanyarà qui s'ho mereixi o el que a Wolff i Lauda els hi dongui la gana.
Tema sanjat i punto, que diria l'amic Joan? No. La polèmica tornarà ben aviat. Això mola, i el més important li mola a Bernei Eclestone. Recordeu. Polèmica = publicitat. Publi = Money.

PostData: El croat Marin Cilic va derrotar al nipó Kei Nishikori i es va endú l'Open USA, l'últim Grand Slam de la temporada de tennis, en la final més estranya i imprevisible de totes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada