dimarts, 30 de setembre del 2014

Cluedo blaugrana

L'assassí torna a l'escenari del crim. Un tòpic suat de les novel·les de misteri. Igual que allò que el majordom és l'assassí. El que no és tant suat és que la víctima torni al lloc de l'assassinat, sense saber qui el va matar.
Us demano que retorneu a la infància, traieu la pols del traster i juguem junts al Cluedo. Al Cluedo blaugrana.
L'escenari del crim és París, on fa dos anys va començar l'annus horribilis de Messi, el mort del joc. En eliminatòria de quarts de Champions, al Parc dels Prínceps, Messi es va trencar. El què havia d'aparentar una lesió lleu, el va fer parar fins al final de temporada. Amb Tata Martino, en principi recuperat, el Leo ja no va ser el de sempre.
En marxar el Tata i amb l'arribada de Luís Enrique, l'argení va ressucitar. Ha tornat amb força, malgrat que les seves últimes actuacions no han estat força brillants.
Messi, torna avui a l'escenari on el van matar. A les 20:45, des de les 19:00 a Rac1, PSG-Barça, segona jornada de la lligueta de la Champions.
Però qui va matar a Messi fa dos anys. Només va ser la lesió? Va ser Zlatan Ibrahimovic, el suec genial de futbol i nefast de cap que li va fer budú o pitjor una patada estil karateka que cap tele va veure? L'autocomplaença d'un Leo que sense el gurú Guardiola es va deixar anar? O la mala sort?
Aquest és el joc que molts encara avui intenten desxifrar, en aquest Cluedo blaugrana. Mentrestant, Messi s'ha refet, o espero que les bones sensacions d'inici de temporada i el seu retorn al somiure no siguin miratges.
Avui, contra el PSG, l'homòleg parisenc de l'emirat qatarí, que comparteix més que patrocinador amb el Barcelona, té l'oportunitat de redimir-se. Tant Messi com el Barça, que vol guanyar per seguir manant en el grup F de la Copa d'Europa. No serà fàcil. Tant sigui amb Bravo o Ter Stegen a la porteria. El PSG té la necessitat imperiosa de guanyar per no despenjar-se dels dos primers llocs que donen accés als vuitens, després de l'empat a 1 amb l'Ajax de la primera jornada. I ho farà amb dos baixes sensibles: la del propi Zlatan i la de Thiago Silva, dos dels puntals de l'equip.
Prepareu-vos per veure un dels millors partits que es poden veure ara a Europa, i el partit estrella de la jornada europea. I si trobeu qui va matar a Messi el 2013, al Parc dels Prínceps, aviseu. Aquesta nit, comença una nova partida del Cluedo blaugrana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada