dijous, 25 de setembre del 2014

Luís Suarez 1 - Barça 0

Luís Suarez i el primer equip del Barça. Conceptes commutatius i associatius que ahir es van divergir per protagonitzar el dia a Can Barça.
Com el dia de l'Apoel. Com el dia del Llevant. El Màlaga - Barça fou una calca dels dos partits pretèrits. Amb l'afegit que el terreny de joc d'ahir era un camp de patates.
El Barça va voler però no va poder en una primera part on va tenir la possessió però va jugar a handbol. La defensa tancada i ben ordenada impossibilitava obrir la muralla. No és fàcil en cap equip superar un catenaccio italià, xipriota o malagueny. Però esperàvem més per la qualitat dels jugadors blaugranes, un onze a La Rosaleda on hi va entrar per primer cop, el famós Douglas, l'home brasiler fitxat per 6 kilos i que la millor referència que es té és que de tant en tant juga a futbol, intrascendent ahir. Només Messi, grís, ahir, en sintonia de l'equip, va desestabilitzar l'entremat defensiu un cop i sense èxit.
A la segona part, més del mateix fins i tot una sortida més valenta dels andalusos que van sortir a pressionar la bola des de ben amunt, oferint espais que en comptades ocasions van poder aprofitar els jugadors del Barça, com en una rematada de Bartra als núvols i que ens van donar algun ensurt a la porta de Bravo.
Munir i Sandro van sortir de refresc des de la banqueta per obrir la llauna. I a la primera ho van intentar. Però res. Ahir la Mercè va decidir que un dels seus devots iŀlustres de la ciutat sortís de Màlaga amb un punt i amb un rosco de gols
Qui si va marcar, juntament amb els del fílial va ser Luís Suarez. Mai un amistós Barça B - Indonèsia Sub19 havia generat tanta espectació. El fet que jugués Suarez, que recordeu fins el 24 d'octubre no pot jugar partits oficials, va fer que el matx, amb triomf blaugrana es transmetés a l'altre punta del planeta. L'uruguaià va fer un dels gols dels del Barça B,  on també va marcar Thomas Vermaelen que s'està recuperant de la lesió que pateix des del final de temporada a l'Arsenal.
Al final a La Rosaleda Màlaga 0 - Barça 0. 0 xuts, ergo 0 gols.  Bravo imbatut, però el Barça ja no és líder en solitari. És compartit amb el Sevilla. Pas enrere o millor frenada en sec a l'evolució ascendent del conjunt de Luís Enrique. Ha perdut els primers dos punts de la temporada. El dia que Suarez va marcar el primer gol amb la samarreta del Barça. Així doncs, ahir dijous, Luis Suarez 1 - Barça 1.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada