dilluns, 8 de setembre del 2014

Els tifosi envaeixen el futbol

Gran Premio de Italia de F1 en el circuito de Monza. Imagen de ambiente en el momento del podio de los ganadoresAfortunadament el món de l'esport s'ha inventat altres recursos perquè el tocament escrutal que significa la incomprensible i innecessària aturada de la Lliga de Primera per les seleccions, no ens deixi orfes de viure la passió de l'esport al cap de setmana.
El futbol a Primera s'atura però no el de Segona. El Sabadell encadena el tercer partit consecutiu sense guanyar en caure amb el Numància. L'altre cara de la moneda és el Girona, líder de la categoria en vèncer al Tenerife. 3/3 en victòries. El Llagostera va perdre amb el Recreativo i el Barça B tancà jornada guanyant al Saragossa.
En bàsquet, el Mundial encara les rondes del KO amb les favorites,  l'amfitriona, Espanya i EUA de passeig militar a l'espera de l'enfrontament a la final.
Ha començat la Lliga ASOBAL d'handbol amb victòria del Barça amb l'Aragó i empat del Granollers a la pista del Villa Aranda. Els blaugrana van avançar la jornada dimecres a causa de la disputa de la SuperGlobe, el Mundial de Clubs al Qatar, que va començar diumenge en derrotar a l'amfitrió, l'Al Saad .
Ja fa temps que els tifosi italians envaeixen el circuit de Monza però no per celebrar triomfs de Ferrari sinó per tradició. I és que el GP d'Itàlia de F1 va ser de nou monòleg Mercedes amb Lewis Hamilton primer, Nico Rosberg segon i el Ferrari de Fernando Alonso al taller per avaria i retirada. I l'altre Ferrari, el de Kimi Raikonnen novè. En motor Toni Bou guanya el 8è Mundial a l'aire lliure de Trial, una fita inèdita fins ara
A la Vuelta a Espanya, després de les etapes al massis asturià, amb el mític Lagos de Covadonga i esperant l'etapa reina d'avui, amb final a la Ferropona lleonesa, tot segueix igual amb Alberto Contador primer, Alejandro Valverde segon, Christ Froome tercer i el català Joaquim Rodríguez quart a la General.
En tennis a l'espera de la final masculina del US Open, l'últim Grand Slam de la temporada, la parella catalana, Marcel Granollers - Marc López va perdre la final amb els germans Bryan. A la final femenina, la danesa Caroline Woszniacky va perdre amb l'americana Serena Williams. Avui final masculina, sorprenent, entre el japonès Kei Nishikori i el croat Marin Cilic
Finalment el Barça de futbol sala va guanyar la Copa Catalunya en derrotar al Marfil Santa Coloma a la final disputada a terres colomenques.
I així sense futbol, l'altre esport s'ha fet lloc entre els tifosi de Monza i el Mundial de bàsquet

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada