dilluns, 26 de maig del 2014

Marc-André i els seus amics

Luís Enrique, tècnic. Ter Stegen, porter. S¡obre la veda. Pel Barça el Mercatto futbolístic s'ha obert. La tant ansiada renovació busca peces per tornar a fer del Barça el millor equip del món.
Moltes carpetes per obrir i tancar i molts fronts oberts. Andoni Zubizarreta té una feinada de por. I val més que encerti. Perquè sino no cal ni que la comenci.
Es busac un segon porter per lluitar per la titularitat amb Marc André Ter Stegen. La competència pot ser sana i si ha de passar com l'handbol amb el doblet Daniel Saric-Arpad Sterbik firmo. Jordi Masip serà el tercer porter del primer equip i vés a saber si el porter del Barça B. Seria lògic, però ja sabeu que lògica i Barça és incompatible. Willy Caballero del Màlaga és el més ben situat i
Obrim carpeta central. David Luiz, a qui es perseguia des de fot anys marxa al PSG francès d'on pot sortir Marquinhos, que també voldria el Barça.
A la davantera Marco Reus o Aleix Vidal són perles a qui Luís Enrique voldria complementar amb Messi, Neymar o Deulofeu, que ja sabeu que aquest any torna al Barça per la porta del Camp Nou.
Qui també torna és Rafinha, el migcentre que formarà mig del camp amb Busquets i ja veurem si amb Xavi, Cesc, amb els dos o sense un d'ells.
I aquí entrem al tema baixes. Estil metro. Deixin sortir abans d'entrar. Alexis i Pedro sembla clar que fotran el camp. Alves depènd e l'oferta pinta que acabarà ballant samb a fora de Catalunya. Pinto, evidentment, ja és història. Ell i la seva música hip hop a la megfonia de l'Estadi.
I el cas més pelut. Cesc o Xavi. Al primer ha tingut ofertes de Liverpool i Arsenal per tornar a la Premier. Sembla que Louis Van Gaal, pròxim tècnic del United ha descartat el deu fitxatge. Xavi es quedarà però el seu paper serà més a la banqueta que a la gespa. El seu relleu es comença a albirar. Més dubtes: Mascherano. El jefecito dóna llargues. Jo voldria que es quedés però jo no mano. Per tant que el desig es faci realitat.
El que és més clar és que aquest Barça ìvotarà de nou a l'entorn de Leo Messi. És el millor jugador del món. I mentre estigui content i feliç am,b el futbol tranquils. Problema: que amb declaracions on deia que si el xiulen fotrà el camp, fan pensar que no està c0ntent. I malgrat els 40 gols que ha marcat aquest any Messi no ha estat bé. Cal fer feliç a l'argentí. Em nego a pensar que vol marxar o que el club se'n vol desprendre. Seria de bojos i d'inútils.
El Barça 2014-2015 comença a prendre forma. Es busca amics per a Marc André ter Stegen, el primer cromo del nou curs

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada