diumenge, 4 de maig del 2014

Maig, esport a raig

Maig, tradicionalment mes de recol·lecta a la feina ben feta. Ha començat el mes i heu pogut triar i remenar aquest cap de setmana. Futbol, bàsquet, handbol, hoquei, futbol sala, rugbi.... hi ha hagut de tot.
Vam començar amb males notícies. A Clermont-Ferrand, l'USAP de Perpinyà va perdre la categoria al TOP 14 de la Lliga francesa de rugby 103 anys després. Els nord catalans van perdre el matx decisiu.
A continuació, el Barça va acomiadar definitivament la Lliga de futbol en empatar amb el Getafe.O això ens pensàvem. Ja que la derrota de l'Atlètic de Madrid a València, a casa del Llevant i l'empat in extremis del R. Madrid amb el València dóna l'última esperança al Barça de poder guanyar una Lliga que no es mereix. L'Espanyol va perdre amb el Valladolid. Finals internacionals de Copa. Amb merder dels grossos a la grada amb ferits greus inclosos, el Nàpols va derrotar a la Fiorentina, a Itàlia; i a França, triomf del Guingamp davant el Rennes
En bàsquet, derrota del Manresa a Màlaga, i de la Penya contra el Múrcia a la pròrroga i victòria del Barça amb el Baskònia.
En handbol, el Barça va derrotar al Fraikin Granollers, al derbi català i final de la Copa del Rei de Pamplona.
I si la setmana passada va ser el futbol sala, diumenge va ser el Barça d'hoquei patins que es va proclamar campió d'Europa, a la F4 del Palau Blaugrana davant el Porto, que va superar al Vendrell a la semifinal.
I parlant de futbol sala i el Barça. La setmana passada campions d'Europa a la pròrroga. I aquesta campions de la Copa del Rei de Bilbao a la pròrroga amb un gol de Fernandao davant el Pozo Múrcia. De nou, molt de mèrit en aquest triomf, el porter Paco Sedano.
A més, GP d'Espanya de motocicclisme a Jerez amb victòries de Marc Márquez a Moto GP, Mika Kallio, el finlandès a Moto 2 i de l'italià Romano Fenati a Moto GP.
Finalment victòria del Polo davant l'Egara als shoot out, la tanda de penals a la F4 per la lluita al títol de Lliga jugada a les instal·lacions del RC Polo de Barcelona
Com veieu molt d'esport i molts de títols en aquest primer cap de setmana de maig, encarant la recta final de la temporada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada