dilluns, 19 de maig del 2014

L'Hora dels Adeus

Temporada en blanc del Barça. L'Atlètic de Madrid just campió de Lliga. Barça: 0 títols. Camp Nou de 10. Equip de 0. Si no es xuta no es marca. Conclusió evident. L'adeu d'un cicle. L'adeu d'una nefasta temporada. Epíleg i epitafi. Ni pit ni collons. Adeu al Tata. No preguntes. Inadmisible. No ha sabut de què anava la pel·li ni el club. Adeu a molts jugadors. Adeu. Simplement adeu. L'any que ve tornem a començar amb nova gent i nova il·llusió.
Adeu a l'Espanyol. Adeu a Javier Aguirre, el tècnic mexicà que es va acomiadar amb derrota al Bernabeu. Això si amb l'equip salvat. I res més. No ambició.
Adeu a la temporada a Alemanya, amb la Copa pel Bayern del Pep, que suma en la seva primera temporada un doblet històric
Adeu al Barça de bàsquet i a l'Eurolloga. Vergonya. Inadmisible. El que es va veure a Milà a les semis amb el Madrid és tot el que no es pot fer. Nefast cap de setmana blaugrana corregit per la victòria del Maccabi a la final amb el Madrid a la pròrroga. La novena haurà d'esperar. La Penya va perdre amb el Cajasol i el Manresa amb el València. Nefast cap de setmana blaugrana.
Adeu al gran Juanín Garcia, un dels mites del Barça d'handbol que deixava el club després de l'últim partit de Lliga al Palau. Homenatge merescut. Cal rematar-ho amb la Copa d'Europa de la setmana que ve.
Hora dels Adeus i Hola Marc. Màsrquez 5 de 5 al Mundial de MotoGP després de la victòria a Le Mans, a França. A Moto 2 triomf del finlandès Mika Kalio i a Moto 3 victòria de l'australià Jack Miller.
Adeu al Giro d'Itàlia per Purito Rodríguez. El català va caure en l'etapa de dijous i es va haver de retirar. La Maglia Rosa és per l'australià Cadel Evans
Adeu a la temporada. Adeu a un cicle. Adeu a un nou cap de setmana esportiu, de comiats. S'acosta el final de temporada. I l'esport va acomiadant-se fins la temporada que ve

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada