dimecres, 21 de maig del 2014

Benvingut Lucho. Bentornada il·lusió

Carta oberta a Luís Enrique

Benvingut. Bentornat i moltes gràcies. Si, ja d'entrada. En cinc minuts d'inici de la teva roda de premsa ja has tramès il·lusió, element necessari i que mancava i ha mancat aquesta temporada. No ha calgut massa cosa més perquè el culé, o almenys jo, vulgui ja que arribi el Gamper per veure l'evolució dels teus jugadors. Vull veure ja el teu futbol, la teva filosofia.
Dius que sortiràs a atacar, que serà el teu leitmotive. Però també dius que quan calgui defensar defensaràs. L'estil Barça, l'estil Masia, l'estil Guardiola amb el segell i el teu caràcter: el caràcter Lucho.Lucho per com et diuen popularment i per lucho de lluita.
Deien que Guardiola pixava colònia i així de bé que ens va anar. Tu si pixaràs alguna cosa no serà precisament colònia. Un paio que venia com a jugador del Madrid, va tenir els collons de fer-se estimar per la culerada, d'agafar el seu primer repte a la banqueta al filial del Barça, anar a la Roma i assentar a tot un mite romà com Francesco Totti, fer del Celta un bon equip amb 4 canyes i ara agafa un mort com el Barça A i intentar ressucitar-lo és de tenir-lo ben posats i de pixar whisky, rom i Brummel a raig fet.
M'has transmès il"lusió i ho sento pels pessimistes. Això anirà bé. Sense mitges tintes. Dius que com entrenador ets guapo i ben plantat. I que et carregaràs a qui sigui per fer de la teva nova nau, la millor.
Parlaràs clar. No tindràs amics ni a la banqueta ni tampoc a la sala de premsa. I seràs sincer. I si has de fer mal, en faràs. Perquè ets així. Dubto molt que menteixis i si ho fas ho faràs per protegir el vestidor i per amagar cartes al rival.
Ets llest, seràs llest i faràs del Barça un equip llest. I a més tornaràs al Mini a veure el filial, cosa que amb Tata, els responsables del Mini encara esperen.
Benvingut Lucho, bentornat Lucho a casa seva. Torna la il·lusió. I no saps com me n'alegro.

Firmat

Un luchista

PostData 1: El Barça (B) ha guanyat l'Espanyol (B) a la final de la desprestigiada Copa Catalunya jugada a Girona. O s'arregla aquest nyap o ens el carreguem. No hi ha terme mig. El nom de Catalunya no es mereix un autoinsult com aquest.

PostData 2: El Barça de bàsquet va derrotar a l'Estudiantes al partit aplaçat per la F4 de Milà del cap de setmana passat.

PostData 3: L'Atlètic Barceloneta va derrotar al Terrassa en el tercer partit de la final del Play Off de la Lliga de waterpolo i ha guanyat per novena vegada consecutiva la Lliga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada