dimarts, 6 de maig del 2014

Desfullant la margarita

Lliga si, Lliga no? Luís Enrique si, Luís Enrique no? Courtois o Ter Stegen? O els dos i que es facin competència? A l'handbol amb Saric i Sterbik no ha anat malament. Desvandada general, trinxament global o retoc de peces? Zubizarreta si, Zubizarreta no? Si Messi sembla que ha renovat, notícia d'ahir (cobrant 20 kilos +4 variables fins el 2019) sabent que el Director Tècnic és Zubi a qui sembla que després de dir-li ciao ciao a Pinto, Leo ja ni li dirigeix la paraula. Han pesat més els interessos del club o del jugador?
A Can Barça el futur és com una margarita a qui l'enamorat desfulla. Interrogants oberts, massa oberts quan et jugues la Lliga. Si, perquè malgrat que al vestuari i desenganyem-nos en la major part de la massa social del club, no s'ho creuen, hi ha Lliga i es pot guanyar.
Peròen fi, com veieu el patí no esà pel futbol. Està per fer de Mago Fèlix, tirar del pèndul i decidir el millor pel club. Això si. Ni eleccions ni Zubi dimissions a la vista. Això si que seria el millor pel club

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada