dilluns, 5 de maig del 2014

Qui vol aquesta Lliga?

"Qui vol aquesta Lliga?" La nova pel·lícula de Woody Allen produïda per Jaume Roures. Aquesta liga és de psiquiatre. Ningú la vol. L'Atlètic de Madrid esà per tancar. El Madrid està per tancar. I el Barça ja fa anys que té plaça VIP al manicomi.
Dissabte, el genial Woody, va fer un nou i radical gir a la Lliga. El Barça s'acomiadava de la Lliga en empatar amb el Getafe a 2. Però l'endemà es tornava a agafar al Campionat gràcies al favor , immens, que li va fer l'Atlètic de Madrid. Va perdre amb el Llevant i va recuperar en molt mal moment el seu estatus de Pupes il·lustrat. Per acabar-ho d'abdobar, el gran Woody, va reblar el clau fent que el Madrid empatés amb el València.
Cert que la cosa a la Lliga no ha canviat a termes de classificació, ja que l'Atlètic és líder a 3 punts del Barça i a 5 del Madrid, que té un partit menys que jugarà dimecres amb el Valladolid. Però les opcions de donar el sorpasso s'incrementen.
L'Atlètic depèn de si mateix, guanyant els dos partits que li queden o només sumant 4 punts. Si ho fa serà just campió de Lliga. El problema és que a l'última jornada hi ha n Barcelona - Atlètic al Camp Nou. Si el Barça guanya els dos partits amb Elx i colchoneros seran campions de Lliga si el Madrid cedeix un empat en els tres partis que li queden (Valladolid, Celta i Espanyol). El més factible que passi això seria amb el Celta diumenge a les 19:00 en horari unificat. Seria el gran favor de Luís Enrique, el tècnic gallec, al seu nou equip, el Barça, si les negociacions que va mantenir ahir a Gavà amb Andoni Zubizarreta, secretari tècnic culé fructifiquen.
L'emoció està servida. Uns contra el Pupisme, altres a pel miracle, per molt que Xavi o Busquets diguessin que el Barça ha tirat la Lliga. I els blancs, més pendents de la Décima, que busca més que un miracle.
Pròxima jornada, pròxima escena, diumenge a les 19:00. El Woody està preparat. Llums, càmera i acció. Qui vol la Lliga?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada