dimecres, 28 de maig del 2014

Deulofeu: Perla en brut

Gerard Deulofeu és el protagonista a les últimes hores de l'actualitat blaugrana i de la selecció espanyola. A l'espera que es confirmi el retorn del nou Cesc a casa, va ser una sorpresa que Vicente Del Bosque el convoqués per l'amistós de la selecció espanyola absoluta amb Bolívia, d'aquest divendres, abans d'afrontar el Mundial de Brasil
El nou Cesc, recordeu que com el d'Arenys, Deulofeu va haver de marxar a Anglaterra per trobar les oportunitats que en el Barça no tindria per triomfar. Va marxar a l'Everton del tècnic català Robert Martínez on després d'un procés lent d'adaptació va començar a demostrar les qualitats que els tècnics de la Masia van veure en ell per poder triomfar al Camp Nou.
Un cop acabat l'any, Deulofeu envia un comunicat a l'aficionat de l'Everton dient que marxa, que torna a casa on vol triomfar. Un missatge d'agraïment que denota també un caràcter dur, tosc i en certs punts arrogants del de Riudarenes.
I és que Deulofeu no està massa ben considerat. Potser perquè és jove i està encara a l'edat del pavo, molta gent arrufa el nas quan sent parlar d'aquest noi per algun conflicte extrafutbolístic que ha tingut.
Sigui com sigui, és indiscutible la seva qualitat futbolística. Però segueix sent un diamant en brut. No és com Cesc que va tornar de l'Arsenal, consolidat i amb l'etiqueta, que vist el seu joc, ha caigut, de ser el relleu de Xavi.
Deulofeu podria ser un nou Piqué. Marxa a Anglaterra, es curteix i torna, esperem, perquè sigui un dels líders de l'equip.
Compte però que Leo Messi no se l'acabi menjant. L'argentí té molts galons i trobar-li un complement ideal és gairebé mpossible. Eto'o, Ibrahimovic, Villa, Alexis... Han passat molts davanters pel costat de l'argentí i pocs d'ells han aguantat més d'una temporada. messi és tant voraç que apaga els altres i no deixa que els brilli.
Ara que semble que Leo, diguem-ho suau, s'ha près un any sabàtic, s'espera que els altres del davant agafin el seu relleu i es converteixin en el que li demana al soci, en líders del gol i que es complementin amb Messi.
I aquest és el paper que ha d'assumir Gerard Deulofeu, una perla en brut, a qui sembla que Del Bosque vol fer créixer, ja veurem si massa depressa.
Sigui com sigui és boníssim. I si ell vol, té totes les qualitats per convertir-se en un ídol al Camp Nou.
Sort Gerard

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada