dimarts, 13 de maig del 2014

Euroclàssic a la milanesa

Repetició de la jugada. La de fa 5 dies al Palau i sobretot la de fa 1 any a Londres. L'Eurolliga es començarà a decidir de nou amb un Clàssic Barça - Madrid.
Fa un any a la F4 de Londres, un parcial incomprensible de 27-7 a favor dels blancs quan el Barça estava a punt de desquiciar al Madrid, els hi va donar ales. Tantes que finalment va ser el conjunt barcelonista qui va posar el genoll a terra.
Fa 5 dies al Palau, els blaugranes van ser clarament dominadors en el Clàssic ACB, previ al de divendres al Mediolanum de Milà. D'aquell partit quedem-nos amb un Madrid absolutament desquiciat i nerviós i un Rudy exclòs de pista absolutament fora de si.
Però el passat és passat i si hi ha algun esport que és imprevisible i on fer pronòstics és arriscadíssim és el bàsquet. I més en una F4 d'Eurolliga. I encara més si li sumeu el factor Barça - Madrid.
Ambdós equips arriben amb les cartes amagades i esperant treure la quarta carta de la mà de pòquer. Res del què va passar dissabte es pot estrapular al què passi demà a Milà. Només que l'irreductible Madrid és vencible, que si li poses pressió es pot alterar i que si algú sap com guanyar al Madrid de Pablo Laso és Xavi Pascual.
Veurem en quin estat de forma arriba Navarro. Si Rudy tornarà a fer de les seves i es comportarà més com un energúmen que com un dels grans jugadors de bàsquet que és. Aquest caràcter és el que el perdi i el fa ser odiat. Veurem si els lloctinents actuen com han d'actuar i acompanyen els líders. Atents als duels Felipe Reyes - Ante Tomic a la pintura per exemple. Veurem si Bostjan Nachbar torna a fer un partidàs com fa 5 dies. I veurem si la carta Víctor Sada, que no va apareixer en l'últim Barça- Madrid apareix. Pot ser la peça clau que desllorigui la semifinal i l'accés a la final de diumenge.
Una final de diumenge on arribaran blancs o blaugranes i el guanyador de l'eliminatòria CSKA - Maccabi de Tel Aviv. Un duel de clàssics i històrics del bàsquet europeu amb jugadors històrics a ambdós conjunts. D'una banda Milos Teodosic, Nenad Krstic, Victor Khryapa, o Sasha Kaun al bàndol rús. I de l'altra un renovat bàndol israelià amb l'exblaugrana Joe Ingless com a referent. I a la banqueta un altre duel d'històrics: Ettore Messina vs David Blatt.
Divendres a partir de les 18:00 CSKA - Maccabi. I després a les 21:00 a Rac1 Barça - Madrid, Euroclàssic a la milanesa en busca de la F4

PostData: Ahir a Turí el Sevilla va derrotar al Benfica a la tanda de penals de la final de l'Europa League. Segueix la maledicció de Bela Guttmann. Des de 1962 els portuguesos han perdut 8 finals europees

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada