dissabte, 3 de maig del 2014

Superdissabte d'espera

Els sofàs tremolen. Els Supermercats han demanat duplicar les existències de birra i snacks per dissabte. Les teles treuran fum. Amants del silling ball. Teniu una cita espectacular per aquest dissabte. Dissabte poliesportiu com pocs. La tarda serà de traca, mocador i pitet. Els culers tenen motius per demanar el pase VIP pel sofà. Els culers, els vendrellencs, els granollerins, els pericos i els aficionats de l'USAP de Perpinyà de Rugbi.
Cronològicament perquè no us perdreu res. A les 14:45, rugbi (Esport3) Clermont Ferrant - USAP de Perpinyà, la lluita per la permanència al Top14 de la Lliga francesa on els nordcatalans mai han perdut la categoria. El rival serà un os dur de rossegar: tercer classificat que busca en l'última jornada una carambola per poder guanyar la Lliga. Tota opció passa per victòria de Clermont. Serà un partit dramàtic
Posteriorment a les 16:00 (des de les 15:00 a Rac1) Barça - Getafe. La Lliga, si queda alguna opció de guanyar-la passa per vèncer al conjunt madrileny.
A la mateixa hora, al Palau Blaugrana (Esport3), semifinals de la Lliga Europea d'hoquei. Al Vendrell, les birres del silling ball seran Moritz i animaran als de Guillem Cabestany que juguen contra el Porto. Posteriorment serà el Barça l'amfitrió que buscarà la final contra el Benfica. Tant de bo, el diumenge visquem una final catalana.
A les 18:30 (Teledeporte) semifinals de la Copa del Rei d'handbol, Anaitasuna de Pamplona (amfitrió) - Barça. Després de la classificació per la F4 de la Champions els de Xavi Pasqual busquen un títol que no guanyen des d'Antequera 2010. A continuació Fraikin Granollers - Osca. En busca d'una altra final catalana.
I finalment a les 22:00 Valladolid - Espanyol. Els pericos necessiten trencar una ratxa de 1 punt de 15 possibles amb victòria.
En fí, un Superdissabte d'emocions, tot esperant un Superdiumenge d'emocions, sumant-li a més, les motos a Jerez i la gran tarda Círcol en busca d'una salvació i un accés a Copa. Espectacle del bo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada