dilluns, 12 de maig del 2014

Tots units fem força

Carta oberta al BARÇA

Estimat ens

T'escric aquesta carta no per retreure't res. Avui això no toca. T'escric per demanar-te que estiguis unit per un cop a la temporada. Tu com a ens d'una entitat complexa i que es fa dir "Més que un Club". Demà toca estar units.
A tu jugador, et demano, un últim esforç. Sé que no estàs per moltes floritures. Fisicament estàs mort. Estàs pensant en el Mundial, en les vacances, en la retirada o en fotre el camp. Però dissabte no pensis en tot això. perquè el teu futur també pot dependre el present més pròxim. Guanyar a l'Atlètic significa una nova Lliga al teu sarró, la primera, el teu primer títol amb el Barça o smplement el passaport cap a un futur millor. Un últim esforç, sort i encert.
A Puyol, l'etern capità, et demano que en el teu últim partit com a futbolista en el teu Barça, en el dia del teu últim homenatge, que conjuris a la plantilla per guanyar. No et pots retirar entre llàgrimes per perdre un títol. Has de marxar del futbol entre llàgrimes i una Copa.
A tu Valdés, el porter, que marxaràs també. Acomiada't bé del club. La setmana ja ha començat malament quan vas dir que fots el camp ves a saber on, a Alemanya per tractar-te la lesió i que ja no tornaràs. Potser el club no t'ha tractat bé al final, però empassa't l'orgull i sigues culé abans de monegasc. Ets capità del Barça. Anima perquè dissabte encara seràs del Barça. I sobretot torna. Et mereixes més aplaudiments que xiulets. De fet qui et xiuli dissabte que no sigui per les grans tardes de glòria qe ens has fet viure
A tu, Tata, tècnic que dissabte diràs adeu. Sigues coherent amb les teves idees. pensa en el club i no en tu. La Lliga passa per la teva estratègia. I marxa content d'haver guanyat una Lliga i de fer-te un nom al futbol per haver entrenat al complex Barça. Al fiinal fer el que has fet, només pot ser bo.
A tu, President Bartomeu, guia al soci a ana a l'Estadi. Sigues respectuós amb el rival, just i equànim amb les teves paraules. Sigues senyor tant si guanyem com si perdem.
I a tu soci i seguidor del Barça. Ves al Camp Nou, amb el cervell buit. Dissabte no vagis amb retrets ni mocadors. Comportat diferent de com ho fas sempre. No xiulis. Anima, crida, dóna força a la gespa per fer el gol de la victòria. Has de ser el número 12. Has de ser del Barça. Si guanyem celebra-ho. I si perdem tu mateix. Però durant aquest 90 minuts a partir de dissabte a les 18:00 sigues més hooligan que mai. I si la guanyem recorda't també del Tito, també artífex del què esperem, títol.
La Lliga blaugrana depèn de tots. No ens la mereixeram. No serà justa guanyar-la, però ja que la podem guanyar anem a per ella. Tot el Barcelonisme. Perquè ja ho diu l'himne.
"TOTS UNITS FEM FORÇA". Sort Barça

Firmat

Un del Barça

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada