dilluns, 18 de febrer del 2013

Una estrella a 300

Ja fa temps que una estrella brilla rutilant al cel del futbol. Es diu Leo Messi i ja fa temps que va rebentant rècords. Només té 26 anys i costa més als amants de l'estadística trobar nous reptes. Contra el Granada dissabte, en va assolir un nou més. Contra el mateix rival on va rebentar el rècord de César, com a màxim golejador de la història del Barça, amb el Granada va arribar als 300 gols oficials amb la samarra culé.
El partit va ser mogut com era previst en un equip que va ser capaç de guanyar al Madrid. De fet el Barça va rebre un ensurt majúscul. Després que Alexis desesperés al culé, de nou, fallant un gol claríssim, qui no va perdonar va ser el conjunt andalús. 1-0. Tocava remuntar.
Tot i que seguia atacant els de Jordi Roura no van trobar el premi. Leo Messi, l'estrella culé va tornar a guiar i aportar llum al seu Barcelona. Dos gols, el primer, el 300; el segon, una magistral falta directe. La llum de Messi va apagar un cop més la malastruga d'Alexis. El xilè desespera i té números per convertir-se en escopeta de fira. Que li treguin el tap del gol.
Messi, l'estrella rutilant que no admet que el discuteixin i no li facin cas. Mostra clara, una imatge del partit en què discuteix una acció de joc amb el rookie Cristian Tello. Els galons de Messi, a vegades, fan que el millor jugador del món es comporti amb un punt de tirania. Això també va inclòs al pack.
Espanyol i Madrid coïncidien en dia i hora. Diumenge a la nit. Ambdós van guanyar. Els catalans per la mínima amb el Betis, i segueixen la bona ratxa des que Javier Aguirre és a la banqueta. El Madrid va guanyar al Rayo Vallecano 2-0 en 17 minuts. Perquè després no va fer res més, excepte Sergio Ramos que en dos minuts va veure dos targetes grogues i va ser expulsat. De rècord.
Després de la Copa del Rei, les estrelles de l'ACB van tornar a escena. La Penya va caure a casa contra el Bilbao, Ante Tomic va salvar el campió de Copa, el Barcelona, d'un nou ridícul al Palau, contra el Fuenlabrada, amb una cistella sobre la botzina i el Manresa va ser escombrat de la pista del Madrid on va caure de 34.
I per estrelles les de l'All Stars de l'NBA, el cap de setmana amb els millors de la lliga de bàsquet nordamericà que juguen junts per mirar quina de les dos conferències que hi ha és millor. En una nova exhibició de bàsquet defensiu, l'oest va guanyar l'est 145-138. L'MVP va anar a parar al jugador de l'oest Christ Paul amb 20 punts i 15 assistències. Per cert, el català Ricky Rubio va debutar en un All Stars en el partit dels rookies i jugadors de segon any, que per cert va guanyar aportant 5 punts i 10 assistències. Farien bé que els americans es replantegin certs actes de l'All Stars perquè són autèntics conyassos com els concursos fora dels clàssics de mats i triples o el partit dels Rookies.
El Barça d'handbol va guanyar al Croacia de Zagreb, al Palau, en una nova jornada de Champions.
I l'Atlètic Barceloneta va apallissar al Canoe madrileny en la final de la Copa del Rei de waterpolo, celebrada a la pista del barri mariner de Barcelona per commemorar el centenari de l'Atlètic.
Cap de setmana d'estrelles. I per sobre la més brillant, Leo Messi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada