dimarts, 26 de febrer del 2013

El Clàssic i el de negre

No ha començat i el Barça ja perd 0-1 el Clàssic d'aquesta nit amb el Madrid. Jordi Roura, l'entrenador blaugrana va marcar en pròpia porta el desafortunat gol, pel context i pel moment.
Ahir, Roura va dir que l'àrbitre del partit d'avui, Undiano Mallenco, no era estadisticament propici pels interessos del Barça.
A José Mourinho, el tècnic madridista, li va faltar temps per sortir a la palestra de la sala de premsa del Bernabeu, cosa que no feia des del gener, per treure la vena monologuista de tercera i ironitzar sobre les virtuts del Barça.
Roura l'ha espifiat en centrar el focus d'atenció en el de negre. No, perquè, hipòcritament, diuen que mai es parla d'àrbitres a Can Barça (fins i tot l'inventor de la frase, Pep Guardiola, quan l'interessava, en parlava) si no perquè ha desviat l'atenció de l'aficionat culé en l'actuació d'Undiano i no en la de Messi i companyia. L'ha espifiat Roura i l'ha espifiat la directiva, personificada en Josep Maria Bertomeu, que aquesta nit a Barcelona Televisió ha donat suport a les paraules del tècnic blaugrana.
L'eliminatòria no està resolta, per molt que l'empat a 1 de l'anada al Bernabeu sigui bo. El Camp Nou ha d'empentar el seu equip perquè elimini el Madrid i arribi a la final de la Copa del Rei. El partit d'avui és un bon assaig de l'operació Milan del 12 de març.
Mitja part al Barça - Madrid. 0-1, gol de Roura. Aquesta nit, a les 21:00 des de les 19:00 a Rac1, la segona part de 90 minuts i 0-0.
A la gespa del Camp Nou els jugadors de Barça i Madrid decidiran el primer Clàssic de la setmana, si no ho fa abans Undiano Mallenco.

PostData: El Siljkeborg danès serà el rival del Barça d'handbol als vuitens de final de la Copa d'Europa.