dimecres, 6 de febrer del 2013

Passa de Virus

Carta oberta al Virus FIFA

Despreciable Virus

Vam començar l'any amb una passa de virus estomacal. Després amb l'actual grip. Només faltava que entremig de dues jornades de Lliga, entris amb calçador amb un reguitzell d'amistosos internacionals, amb la finalitat, en molts casos, d'engreixar el porc de les federacions.
Com pots comprovar, avui tot el món està nerviós, no menja i no caga per poder veure una nova sessió de costellades, sense sentit. No entenc com els clubs encara permeten que entris. Els clubs són qui paguen els jugadors, no les seleccions. Però es veu que qui mana en el futbol, no és qui paga.
Dels nombrosos països que has infectat de Virus FIFA, destaquen tres partits. Al Qatar, Espanya - Uruguay, amb 9 jugadors del Barça i només 2 del Madrid (sóc malpensat ho sé, tu ets més malparit); a Wembley, Anglaterra - Brasil amb Neymar i Ronaldinho a la davantera (present i passat a la Canarinha volen arribar junts al Mundial 2014 del seu país), que després de tornar al seu país, sembla que ha recuperat bones sensacions, sense que arribés al nivell de Can Barça; i a Suècia, Zlatan Ibrahimovic vs Leo Messi. El tarat i genial escandinau contra el mag argentí.
Despreciable i molest Virus, ja que no puc evitar que fotis el camp, només et demano que no et carreguis a ningú, almenys del Barça. Ara que si et carregues algú del Madrid no em faria res.

Amb el desig de que el futbol no et tingui de patir més et desitjo una mort ràpida.

Firmat

Un que no li agrada estar malalt

PostData 1: El Barça jugarà un amistós a l'estiu amb el Bayern de Munic. Pep Guardiola s'enfrontarà per primer cop a la vida contra el seu Barça. Serà el 24 de juliol, en l'amistós més atractiu de la pretemporada culé. Guardiola aquest estiu també jugarà amb el Madrid de ja veurem qui.

PostData 2: El jugador del Sabadell Manu Lanzarote ha anunciat el seu fitxatge per l'Espanyol, de cara la pròxima temporada. Lanza, com li diuen és un killer de l'àrea, gran llançador de faltes i un molt bon jugador

PostData 3: Pau Gasol ha trepitjat merda. Està a desgrat als Lakers de l'NBA i a sobre es lesiona al peu i estarà un mes fora dels parquets. Qui torna a jugar després de 7 mesos i problemes als genolls és Rafa Nadal. El tennista va tornar a Xile a jugar un torneig. Va ser als dobles on va guanyar fent parella amb l'argentí Juan Mónaco. Avui debut en individuals

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada