dilluns, 11 de febrer del 2013

La història del vermut

Cap de setmana històric, en tots els sentits. 45 anys després el Barça juga un partit a l'hora del vermut, al Camp Nou. Contra el Getafe l'experiència futbol + escopinyes va sortir rodona: 6-1, guanya l'equip, marca tothom, fins i tot Alexis i David Villa, el Camp Nou a rebentar i els ressacosos xinesos immersos a la tarda d'any nou van disfrutar de valent, si algun d'ells el va veure, perquè qui justifica aquest horari matinal és el mercat asiàtic. La pela és la pela i si és la de Jaume Roures, Mr Teles, encara més. Bona experiència del futbol al migdia del Barça si es repeteix puntualment i si és amb rivals de nivell baix com el Getafe.
Partit històric entre l'Athletic Bilbao i l'Espanyol. És l'últim partit dels pericos a l'històric feu de San Mamés, que serà enderrocat per inaugurar el San Mamés Berria, la temporada que ve, que està al costat de l'actual. El conjunt català va vèncer 0-4, en una gran primera mitja hora i amb més efectivitat que joc. L'Espanyol està a 8 punts per sobre el descens
El Madrid destrossa el Sevilla 4-1 amb Hat Trick de Cristiano Ronaldo.
Per cert, ja sabem l'horari del Madrid - Barça de Lliga. Dissabte 2 de març a les 16:00.
Cap de setmana on l'Atlètic de Madrid, segon classificat de la Lliga, cau amb el Rayo Vallecano i està ja a 12 punts del líder Barça. La Lliga més blaugrana. Qui també cau és el portuguès Domingos Paciencia, tècnic del Deportivo de la Corunya, que ja havia substituït, al seu dia a José Luís Oltra, que ha presentat la seva dimissió. Domingos no ha fet honor al seu cognom i marxa tant de pressa com ha arribat. Això si, enfonsant els gallecs a l'abisme de la Segona Divisió. El relleu de Paciencia serà el gallec Fernando Vázquez.
La història dirà que ahir a Sudàfrica es va acabar la Copa d'Àfrica on Nigèria va guanyar per la mínima a Burkina Faso a la final de Johannesburg.
En el context de la Copa d'Àfrica, el camerunès, ex del Barça Samuel Eto'o denuncia que la seva federació el vol matar. Diu que té un guardaespatlles a la seva habitació, que no menja al costat dels seus companys, perquè té por que l'enverinin i només es vesteix amb roba de la casa que el vesteix.
Cap de setmana històric on el Barça es proclama campió de la Copa del Rei bàsquet Vitòria 2013. Dissabte amb un gran Joan Carles Navarro els de Xavi Pascual van guanyar a l'amfitrió Baskonia. L'endemà, la final amb el València va durar 20 minuts, que són els que van aguantar els taronja sobre el parquet. Amb un gran Pete Mickael, MVP del torneig, més que mai MVPete, el Barça suma la tercera Copa del Rei en quatre anys.
Cap de setmana històric on el Barça d'handbol perd el primer partit de la temporada a la pista del Fuchse Berlín de l'exblaugrana Iker Romero, en jornada de la Champions.
Finalment, Rafa Nadal perd el torneig Viña del Mar a Xile, tant en dobles com en individual, en la reaparició del manacorí, 7 mesos després de la lesió al genoll a Wimbledon.
Cap de setmana històric amb escopinyes amb salsa de golejada, olives farcides d'èxit, patates i regat amb una Copa del Rei. El millor vermut possible. Bon profit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada