dimecres, 27 de febrer del 2013

Operació 12-M

Pensem, reflexionem, fem el dòl necessari, i sobretot busquem els perquès i la solució. Un Clàssic més i en van ja uns quants el Madrid va ser superior al Barça al Camp Nou. Va tornar a ser una màquina perfecta de cara a porta. Quatre ocasions clares, un penal i tres gols.
A Can Barça es va gestionar malament l'eliminatòria des de la roda de premsa prèvia de Jordi Roura. L'11 de gala ja no funciona. Es va estavellar un altre cop amb el mur de l'evidència. I, com em temia, estava més pendent de l'àrbitre que del partit.
I quan el tècnic barcelonista va voler fer els canvis el mal ja estava fet. 1-3 i el Barça eliminat de la Copa del Rei a les portes de la final per l'etern rival. Patacada descomunal del Barça. Punyal al cor del culé.
Però mentre a Madrid celebren la victòria fent sortir a xerrar en roda de premsa a Iker Casillas (els periodistes encara esperen que els diguin el perquè en una falta de respecte al col.lectiu i més quan Casillas viu amb una periodista) a Barcelona ja ha començat l'Operació 12 de març. L'Operació per refer-se del KO que fa dies que està instal.lat. L'Operació que ens ha de fer trobar la manera de trobar la clau per obrir la porta a tornar a fer del Barça un equip imparable. L'Operació que no ens fa témer a les defenses tancades o propenses al catenaccio. L'Operació per recuperar a Leo Messi. Que Déu em perdoni, però li falta un punt o ahir 2. L'Operació que ha de culminar amb un 3-0 al Milan, per passar de ronda a la Copa d'Europa. És, ara per ara, el gran objectiu.
El Barça té 15 dies per recuperar aquest toc màgic. Allò que ens diferencia d'un gran equip, del millor equip. La gran referència.
Recuperar la confiança, el físic i les ganes de menjar-se el món.
I els tècnics, amb Tito Vilanova des de Nova York, han de moure les peces perquè els rivals ja fa dies que han endevinat el truc al mag.
15 dies, a partir de ja, amb el cap centrat en l'Operació Remuntada del 12 de març amb el Milan. Una Nit Màgica ens farà tornar a ser invencibles.
Tot el que vingui per davant abans del 12-M és palla barata. Inclòs el Clàssic de Lliga de dissabte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada