divendres, 1 de febrer del 2013

El bell i el bèstia

A diferència d'altres anys, la nit d'ahir, l'última del mercat d'hivern al futbol, ha estat molt tranquila. Segurament, el panorama econòmic actual ha fet que hagi estat un mes de gener de compra-venda força relaxat.
Les operacions més cridaneres, més per l'impacte mediàtic que una altra cosa, ens porten a París i a Milà.
David Beckham, el veterà futbolista de passarela, famós pel joc i per fer caure de cul a totes les dones, ex Manchester United i Madrid, deixa el soccer dels EUA, per fitxar pel PSG dels petrodòlars. Uns petrodòlars, els del salari de Beckham, que anirà a organitzacions benèfiques. I de pas Victoria Beckham, la dona, cantant (?), i model, també fitxa pel PSG.
L'altre fitxatge sonat és el de Mario Balotelli pel Milan. El Manchester City farts de les excentricitats, els excessos i les bogeries de SuperMario, l'ha empaquetat i amb llacet incorporat l'ha enviat per correu urgent a Itàlia. Balotelli, compleix el seu somni, jugar al Milan. Cal recordar que, en la seva etapa a l'Inter se'l va veure en plena Plaça del Duomo, amb la samarreta del Milan, l'etern rival ciutadà dels interistes. No podrà jugar els vuitens de final de Champions contra el Barça perquè ja ho ha fet aquest any amb el City. Mario Balotelli, genial futbolista, com excèntric, promet titulars sucosos al Calcio transalpí. A part, l'experico Phillippe Coutinho fitxa pel Liverpool, per reflotar a un equip, que és una ombra del llegendari equip d'Anfield.
Fitxatge curiós. Per 12 M €, Nacho Monreal deixa el Màlaga per anar a l'Arsenal, després de la negativa del Barça a cedir David Villa. Un Barça que cedeix Isaac Cuenca a l'Ajax d'Amsterdam fins a finals de temporada, sense opció de compra.L'Inter de Milà, és qui s'ha bellugat més al mercat d'hivern, amb 5 fitxatges de perfil mitjà
Raul Tamudo, l'exllegenda de l'Espanyol, torna al Rayo Vallecano, després de la frustrada aventura mexicana
El bell Beckham, el bèstia Balotelli i el Mercat d'hivern.
PostData: El Barça de bàsquet va guanyar amb solvència al potent Montepaschi de Siena italià en nova jornada del Top16 de l'Eurolliga, i s'ha col.locat líder de grup. Destacar el gran paper d'Ante Tomic i Xavi Rabaseda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada