divendres, 1 de febrer del 2013

L'agenda (2-3 de febrer)

Després de la bacanal de partits a casa de la setmana passada, aquesta fem una mica de règim.

Obrim l'agenda, amb l'únic partit que jugarà dissabte el Círcol com a local. Serà l'Infantil masculí al Màgic a les 11:00, contra el Pineda.

Tota l'activitat es concentrarà diumenge, el ja clàssic i famós Superdiumenge, que aquests primers de febrer, canvia una mica de format. De les 9:00 del matí fins a les 18:00 de la tarda bàsquet, Círcol i un nou derbi inèdit fins ara.

A les 9:00 a La Plana, Júnior 1- Ramon Llull. Aquets canvi es deu en què a la primera volta es van invertir l'ordre de camps de joc, i per això, excepcionalment el Júnior 1 passa a jugar, aquesta setmana a aquesta hora, reservada normalment al Cadet B que descansa. A continuació, les Junior s'enfronten al BAM barceloní. Terceres contra cinquenes. I finalment, tot seguit, el Partit del Superdiumenge, el Sènior femení-Premià. Una victòria de les noies de Josep Velasco i Alan Garcia, davant el seu immediat perseguidor faria sortir l'equip del furgó de cua on està instal·lat i inflar-se de moral pel futur.

RECORDEU

SÈNIOR FEMENÍ - PREMIÀ

DIUMENGE  3 DE FEBRER

12:30

PLANA

I a la tarda, sens dubte, el Partit de la Jornada, un duel històric i inèdit a la vegada. Sant Josep- Cadet femení. El Cadet femení del Círcol passarà la prova del neonat equip parroquial. De fet, el Cadet femení de Sant Josep és el primer equip de dones federat del club groc i lila. Un clàssic, en un format nou. Us convidem a Sant Josep, a convertir el feu parroquial en el Santuari Círcol, com passava no fa massa anys

RECORDEU

SANT JOSEP - CADET FEMENÍ

DIUMENGE 3 DE FEBRER

16:00

CENTRE PARROQUIAL

I per acabar, una invitació. Si no teniu res a fer diumenge, us interesseria seguir llegint

Parròquia, el Círcol us necessita, i per això us convida aquest diumenge, al Força Lleida - Junior A de Lliga. Us convidem a un Superdiumenge històric. Tenim 20 PLACES lliures i totalment GRATIS d'autocar per vosaltres per acompanyar al Junior A del Círcol a per la vuitena victòria consecutiva, a Barris Nord, una pista històrica de l'ACB i europea (va jugar a la Copa ULEB fa pocs anys). Acompanyeu-nos a viure bàsquet de luxe a un espai de luxe.
 

Sortida a les 9:30 del Museu. Partit a les 12:30. Tornada a les 17:00 des de Lleida.

Si hi voleu anar, i per més informació envieu un missatge privat al Facebook de Marcel Pellejero, (https://www.facebook.com/mpsancho) un tweet a @MarcelPellejero, un mail a mpellejero4@gmail.com o una trucada al 697483258.

Només un requisit. Anar vestit amb una samarreta o un polo, o un jersei de color blanc

Superdiumenge a Lleida.

Benvinguts a la 19ena jornada de competició a Can Cartrons. Ens ho passarem bé i sino us tornarem els calers.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada