dilluns, 30 d’agost del 2010

Esportclub: Lliga, Mundial de Turquia, motor... i el projecte 2.0 de Francesc Castellet


Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana té un nom aquí. Això és Esportclub (que em perdoni Xavier Valls).

Barça- Madrid 1

El Barça en 3 minuts de Lliga demostra qui mana. Amb una genialitat de Messi amb la dreta, a passada d'Iniesta, un golàs del 8 blaugrana de vaselina al primmer toc i amb el primer gol oficial de Villa amb el Barça (el 250 com a professional). A sobre Valdés atura un penal innexistent. A Santander Ràcing 0- Barça 3
El nou Madrid de Mou es deixa els primers punts a la lliga a les primeres de canvi a Mallorca (0-0). Com a la quiniela Barça- Madrid 1
Bon debut de l'Espanyol contra el Getafe (3-1) amb 2 gols de la ametralladora Osvaldo i un del debutant Dátolo.

Espanya cara i creu a Turquia

En el debut de la selección a Esmirna, al Mundial de bàsquet derrota davant de França en un partit horrible i estrany. L'endemà victòria davant Nova Zelanda. Mentrestant els Estats Units compten els partits per pallisses davant Croàcia i Eslovènia.

Hamilton venç en un GP espectacular

Pluja, accidents, errades i molt d'espectacle al GP de Bèlgica de F1. Al final trionf de Hamilton, abandó d'Alonso i desfeta de Vettel. Els catalans; De la Rosa acaba 11è després d'una sortida de pista que li fa perdre l'opció de puntuar. Jaume Alguersuari perd el punt aconseguit en pista als despatxos per una sanció de 20 segons per saltar-se una curva.

Les motos envaeeixen la catedral del motor americà

A Indianàpolis, en 125 victòria de Terol i gran remuntada de Marc Márquez: cau sent líder, s'aixeca 14è i acaba 5è. Al final igual que Alguersuari a la F1 sanció idèntica de 20 segons i acaba 10è. En moto2 victòria d'un Toni Elias enfebrat i en Moto GP tercera victòria de Dani Pedrosa de la temporada
Per cert Laia Sanz continua intractable i ahir va guanyar el seu 9è Europeu de Trial. Catalunya continua fent olor a benzina.

La Vuelta i Johnnie Walker.

Mark Cavendish és el líder de la Vuelta més innovadora: la del mallot vermell i la Contrarrellotge nocturna de Sevilla. L'anècdota es va produïr ahir. Dos dels escapats eren un tal Ramirez Abeja i un tal Johnnie Walker.


Primer títol pel Barça Borges.

Ahir es va obrir la temporada d'hambol amb la disputta de la Lliga dels Pirineus (un clàssic amb canvi de format a partit únic). Victòria del Barça Borges davant el Fraikin Granollers per 38-31

Nova temporada; el nou repte de Francesc Castellet

Dissabte es va iniciar a Sta Coloma el repte del Círcol Catòlic a la Primera Catalana de bàsquet amb un amistós de pretemporada típic (78-51) Imprecisions, errades díficils de fer... el típic a aquestes altures d'any que segur que es corregiran.
Dimecres nou amistós davant el Sant Josep B abans del primer gran repte del Círcol 2.0 de Francesc Castellet: la Copa Badalona contra el Sant Josep A al cap de setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada