dimecres, 25 d’agost del 2010

El Gamper o la culminació d'una venjança

Carta oberta a Sandro Rosell:

Estimat (?) Sandro:

Avui a partir de les 19:45, una hora abans a Rac1, presidiràs el teu primer Joan Gamper (l'edició numero 45). I quines ganes que tenies. Durant 5 anys t'has preparat per defenestrar el teu enemic número 1, Joan Laporta, amb una estratègia de crítica sistemàtica a les decisions de la Junta. Ara que ets president t'has dedicat unicament a eliminar qualsevol reducte de laportisme que quedés dins el Camp Nou.
Avui culminaràs la teva venjança. El rival al Gamper no està triat a l'atzar. El Milan, un equip en hores baixes on juga qui et va fer famós en el panorama futbolístic, Ronaldinho. A ell li deus, en part el seient reial que ara ocupes. Creus que Joan Laporta va fer fora injustament a Ronaldinho i que encara podia haver donat tardes de glòria al Barça. President, saps però prou bé que Ronnie, l'home que en el seu moment va esdevenir un fenòmen i que demanava a crits una ortodòncia d'urgència, va claudicar el dia que va aconseguir la Champions a París. Ningú el va fer fora, la seva ànima de futr referent mundial va marxar deixant al Camp Nou una mala fotocòpia d'ell.
Has convidat a la llotja a Joan Laporta, per refregar-li per la cara que la gent encara estima a Ronaldinho. És cert que el temps ho cura tot i que la gent aplaudirà Ronnie pels 2 anys de glòria a Can Barça que ens va deixar i que van cambiar un cicle. Has preparat un video sobre el brasiler, perquè Laporta s'avergonyís d'haver-lo deixat anar.
Avui faràs efectiva definitivament la venjança que vas urdir fa 5 anys quan Joan Laporta et va deixar sense un seient privilegiat a la Junta. Què bé s'hi està a la poltrona oi? La ràbia per aquest fet t'ha encegat i t'has dedicat a destrossar el laportisme des de fora.
Espero que a partir de demà quan tot el Barça sigui rosellista i estiguis tranquil amb la teva ànima et dediquis a treballar pel Barça i a fer-ho millor que el teu predecessor, que per alguna cosa et van votar

Rep una forta abraçada d'algú que si hagúes pogut no hauria votat per tu

Post Data: Quina sort té TV3, de tenir el Canal 33. A la mateixa hora que el Gamper es disputa la tornada de la prèvia de la Champions (Ajax- Dianmo de Kiev al 33). Si no tingués el 33, la televisió de Catalunya tindria un problema, hauria de prescindir de transmetre el Gamper, ja que per contracte ha d'emetre tots els partits dels dimecres de la Champions, si no la multa seria descomunal, una multa que hauríem de pagar entre tots els catalans.
Parlant de Champions ahir va saltar la sorpresa a Sevilla, el Braga es va carregar el Sevilla, l'entrenador Alvarez i el 20 per cent del pressupost de l-equip del Nervión. També van caure la Sampdoria que no podrà repetir la final de Wembley i l-Anderlecht, un clàssic europeu en hores baixissimes. Ja tenim 5 equips més al bombo de demà a Mònaco, en falten 5 més que completaran els 32 equips de la Lliga de Campions 2010-2011. Avui la resolució amb un Ajax a la corda fluixa. I dem÷a a les 18:00 per TV3 i Rac1 el sorteig des de Mònaco

3 comentaris:

  1. Pobre Rossell...
    Quina canya que li fots no?

    ResponElimina
  2. Des del principi de la campanya el que va dir i l'actitut que tenia no em va agradar gens. No sóc soci però si hagués pogut votar ho hauria fet per beneditto. Espero, de tot cor, al final del mandat de Sandro, poder dir que ha estat el millro president de la història. De moment aquí tens el que penso d'ell i t'asseguro que no vaig molt desencaminat

    ResponElimina
  3. Merci per cert per llegir-me. No sé com et dius pero espero que ho segueixis fent

    ResponElimina