dissabte, 28 d’agost del 2010

El Circ aterra a Can Tintin

Després de 3 setmanes de descans el Circ de la F1 aterra a Spa - Francorchamps a Bèlgica, una de les catedrals de l'automobilisme mundial.
Els Red Bull volen continuar a Bèlgica dominant amb mà de ferro el Campionst tot i que ultimament pinten bastos a l'escuderia austriaca i que la resta s'han despertat de la letargia. Sebastian Vettel i Mark Webber continuaran la seva lluita particular cap al títol.
Ferrari vol continuar la línia ascendent que va començar a Alemanya i a Hongria. Hamilton i Button volen portar els McLaren al lloc més alt del podi un altre cop després de les últimes desfetes.
Nico Rosberg vol continuar desafiant al Kaiser i 7 vegades campió del món Michael Schumacher vencent-lo un altre cop en el duel Mercedes.
Pel que fa als catalans, Pedro M. De la Rosa, un cop reconciliat amb el seu Sauber vol aconseguir més punts pel seu sarró i pel compte corrent de la marca suïssa. I Jaume Alguersuari vol seguir aprenent descaradament en el complicadíssim món de la F1, portar el Toro Rosso el més alt que pugui vèncer el seu company d'equip Sebastian Buemi.
Els nous euips de la graells (Hispania, Lotus i Virgin) faran prou en portar els cotxes sencers i si pot ser acabar la cursa
Torna la F1, tornen les curses, la polèmica i els rumors constants, com el que diu que hisppania es vol aliar amb l'enginyer català i comentarista de TV3 Joan Villadelprat per unir forces i crear una nova escuderia pel 2011.
El circ de Bernie Eclestone aterra a la terra de Tintin.
GP de Bèlgica de F1, demà a partir de les 12:00 la prèvia i la cursa a les 14:00 a TV3.

PostData: Gràcies a l'Atlètic de Madrid el Barça 2009 continua sent l'equip perfecte de la història del futbol. Ahir a la Supercopa d'Europa els colchoneros van vèncer un Inter de Milà absolutament gris. És el segon títol continental de la història dels madrilenys. Inter 0- Atlètic de Madrid 2. No us perdeu l'aturada genial del porter espanyol De Gea en el penal que llença Diego Milito

2 comentaris: