divendres, 20 d’agost del 2010

Preguntes

Demà a partir de les 20:30 (TVE), una hora abans a Rac1, com sempre es decidirà finalment el supercampió d'Espanya 2010-2011 al Camp Nou, en el que esperem sigui la primera remuntada de l'era Guardiola. La prèvia d'aquest partit però ve condicionada per un seguit de preguntes que es fan el soci i seguidor blaugrana, que Guardiola no ha volgut desvetllar, avui en la roda de prensa prèvia:
Quanta gent demà anirà la Camp Nou a animar l'equip? Sent les dates que són, ja serà molt meritori que l'Estadi arribi als 3/4 d'entrada
Debutarà finalment Villa? Quants internacionals espanyols jugaran demà? En principi la setmana ha anat bé a nivell físisc i no es descata res.
Ibrahimovic jugarà els seus últims minuts amb la samarreta del Barça? Sembla evident, més pel que no diu que pel que xerra, que Guardiola no està disposat a tenir-lo a les seves files, simplement qüestió de feeling. El problema, tot i l'interès del Milan és que de moment cap equip pot assumir els 12 milions de fitxes, i seria mal negoci malvendre Zlatan, tot i que no seria la primera vegada que a Can Barça es regalen cracs. Mino Raiola, representant d'Zlatan va dir al Primer Toc de Rac1 que Ibra es queda
Vindrà Mascherano a Can Barça? Un altre dels noms que s'ha tret en roda de prensa és el del migcampista del Liverpool. Guardiola no tanca la porta dels fitxatges, Mascherano, gran amic de messi, es fa estimar i la directiva ho veu en bons ulls.
Aquestes són qüestions que durant el cap de setmana anirem resolent. Però més enllà del Barça hi ha altres qüestions que estaria bé resoldre-les.
L'Espanyol tancarà el fitxatge de Sergio García? Si Betis, jugador i Espanyol estan d'acord, quin problema hi ha?
I Rudy seguirà a l'NBA? Hem parlat de Mino Raiola, representant d'Ibra; doncs bé el representant a l'NBA de Rudy Fernández, ha declarat, en paraules del seu representat, que l'exverdinegre vol tornar a Europa. Paraules, tot i que certes (per ser suplent a Amèrica prefereix ser titulara l'ACB) que han creat merder i l'NBA ha decidit multar al mallorquí-català (no creem més polèmica) amb 25000 dòlars. La moral (en català incorrecte moraleja) del dia és: millor no conèixer com es diuen els representants d'esportistes, si els saps vol dir que han fet coses moltextranyes
Finalment, la pregunta del cap de setmana i que us deixarà segur sense dormir és: què ha fet Ronaldo aquest estiu per estar així?
Misteris de l'esport i de la vida

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada