dilluns, 23 d’agost del 2010

Acció - reacció

Una de les lleis de la física diu, i que em perdonin els científics que em llegiu, que tota acció implica una reacció.
En 2 dies aquesta llei s'ha aplicat en 2 punts neuràlgics del Camp Nou: a la banqueta i a la llotja
Dissabte, una de les imatges del partit amb el Sevilla va ser la d'Zlatan Ibrahimovic escalfant banqueta. És la reacció del Pep al mal final de temporada que va fer el suec. El partit era massa important com per jugar-se-la amb algú que pensa més en fotre el camp que una altra cosa. Missatge clar: Pep no el vol i Ibra tampoc li faria res marxar. Milan i Madrid ja li van al darrere (faria bé Zlatan de no emprenyar més el soci culer i no marxar a l'etern rival). El Gamper marcarà el futur del suec.
Mentrestant, a la llotja, la Junta treballa per complaure els desitjos de Guardiola en relació a un fitxatge al mig del camp, que doni refresc a Busquets i sigui el relleu a Touré. Doncs bé, segons va avançar ahir el Tu diràs de Rac1, el Barça té un acord firmat amb Javier Mascherano per les pròximes 4 campanyes. Falta només l'acord amb el Liverpool, un club endeutat fins a les celles que no pot exigir massda. Necessita caler.
L'amistat del "pececito", com li diuen a Mascherano, amb Leo Messi pot crear una reacció descomunal en el joc del millor futbolista del món, en noves formes de fantasia en la busca permanent del crack de la perfecció del futbol, en benefici del millor equip del món.
La física no enganya acció-reacció

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada