diumenge, 15 d’agost del 2010

El Manual del Bon Culé

Segurament molts de vosaltres ahir, després de la derrota del Barça a Sevilla, se us va indigestar el sopar, vau estripar el carnet de barcelonista per enèssima vegada i vau pensar i/o pronunciar frases del tipus Aquest any no, El Madrid ens passarà per la pedra, sort que és el Sevilla perquè si arriba ser el Manchester,... entre d'altres.
Si us heu sentit estranys, no patiu. Aquest sentiment forma part de la idiosincràcia del culé. Sense aquest tipús d'arguments tremendistes el soci i seguidor del Barça no seria el mateix.
En tot cas aquí teniu el catàleg de 3 punts del Manual del Bon Culé, perquè el que us va passar ahir ho assumiu com a normal dins l'extrany món del barcelonista. Recordeu que ara veiem el Barça com un club guanyador, però abans el seguidor del Barça tenia molts motius per veure'ho negre. D'aquí el catàstrofisme inherent en el sentiment culé:
1. Ser del Barça a mort i defensar-lo a mort davant d'aquells que us volen girar el cervell.
2. Rajar fins a l'extenuació quan les coses no van bé. Criticar elss jugadors, l'entrenador, el president i fins i tot la dona de la neteja dels lavabos de l'Estadi. (El que vau fer molts ahir segurament)
3. Estar amb l'equip quan més us necessita. Certament aquets punt és díficil perquè a la culerada se l'ha s'incitar.
Doncs bé en aquest tercer punt vull incidir. Ser que les dates no són molt propícies per anar al Camp Nou, quan podries disfrutar de les vacances. Ser que el rival no és l'Inter i que la competició no és la Champions, és la Supercopa, aquell invent de la Federació Espanyola, que no sap que fer més per desprestigiar-la. En tot cas, no és la primera vegada que es convoca al soci i seguidor del Barça a ser el jugador número 12 i animar per superar un repte.A vegades s'aconsegueix i a vegades no. Però de la mateixa manera que el culé quan vol és cruel també sap ser el millor aficionat i anar amb massa a animar els seus. No us preocupeu, que el Guru Guardiola us tornarà aquesta setmana la fe culé en missatges engrescadors perquè aneu a animar dissabte a l'Estadi. Després del 2-6 al Bernabeu, Guardiola va dir: en la dificultat som valents i sabem treure el millor de nosaltres.
Dissabte que ve a les 20:30, al Camp Nou, toca remuntada i toca anar tots a una. El primer repte de la temporada que segur que supererem.
Al Sánchez Pizjuán, a l'anada de la Supercopa d'Espanya Sevilla 3- Barça 1.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada