dijous, 12 d’agost del 2010

Supercopa, lesions i la intel·ligència humana


Amics

Primer saludar-vos a tots els que em llegiu. Comença aquí una aventura que ves a saber quan durarà ( si no hi ha molta mandra bastant).

El dissabte a partir de les 21:30 per TVE i Rac1 ( des d'una hora abans, s'obre el teló a la temporada oficial futbolera a Espanya amb la disputa de la Supercopa d'Espanya a Sevilla. I ho fa només 3 dies després que la selecció espanyola disputés a Mèxic, una patxanga que només ha servit per reportar a les arques del pèssim Angel Maria Villar 2 milions d'euros.

Un partit en que el seleccionador Del Bosque, per molts Mister Potato, ha desmuntat la teoria que deia que era un paio intel·ligent. Aquest paio, s'ha emportat a 8 tios del Barça a fer 18000 km, entre ells David Villa, que a part de petar-se mig món ha anat a fer turisme, perquè ahir a l'estadi Azteca va escalfar banqueta.

Doncs amb aquest panorama, afrontarà Guardiola, el primer repte de la temporada, sense els internacionals espanyols, i amb la majoria de gent del fílial. I per si fóra poc, el porter titular d'aquest partit, Jose Manuel Pinto Colorado es va lesionar i es perdrà l'anada. Per tant el Barça anira al Sánchez Pizjuan, amb quadre. Passarà el que passarà i si el Barça punxa Guardiola, no buscarà excuses, però també és cert que els blaugranes viatjaran mermats d'efectius per culpa d'una federació d'ineptes, d'un president idiota i d'un seleccionador a qui molts crèiem intel·ligent.

Dissabte Dia D, s'aixeca el teló del futbol espanyol, una temporada més marcada a l'ombra de Jaume Roures, cap de Mediapro, senyor de les teles i el personatge més influent del futbol estatal. Mentre a altres lligues manen els clubs i els horaris televisius els saps des de la primera jornada (Premier League, França, Alemanya), aquí no saps quan jugarà el teu equip fins 3 dies abans de la jornada. Un exemple més de com d'avançat estem aqui respecte a Europa i no em refereixo només amb l'esport

Senyors prepereu-vos per disfrutar un altre cop de Messi, el noi meravelles i del millor Barça de la història

Dissabte comença l'espectacle. Te'l perdràs?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada