divendres, 27 d’agost del 2010

Una Lliga de Western

Igual que els millors westerns o spaguetti westerns italians, la lliga espanyola que comená demà ens presenta una sèrie de duels entre els mateixos equips i contra ells mateixos per assolir els objectius desitjats.
Barça i Madrid lluiitaran pel títol de Lliga, un duel a mçes que presenta diverses batalles internes, El Barça busca superar els 99 punts de la Lliga passada ( l'ambició culé no té limits). El Madrid vol trencar l'hegemonia blaugrana. messi i CR9, ara CR7 lluitaran per ser els millors jugadors del Campionat. Higuain i Villa lluitaran pel pichichi i Valdes i Casillas pel Zamora. Guardiola vs Mou, la humilitat real, contra l'arrogancia forçada, planter contra cartera i així milers de duels personals entre Barça i Madrid.
València, Sevilla i Vilarreal buscaran mantenir-se entre els millors després de l'adeu de les seves estrelles com Villa o Silva en el cas che
L'Atlètic de Madrid es vol treure l'apel·latiu del pupes pel seu gafe i per no saber afrontar cites importants de la temporada.
L'Espanyol intentarà no quedar seduït altre cop per la perillosa dama descens, al final tan jugar-hi s'hi acabarà cremant.
Els nous benvinguts (Hèrcules, Llevant i R. Societat) voldran mantenir-se a la categoria i no esdevenir uns equips ascensor.
I la resta de conjunts buscaran donar un salt de qualitat, donar la sorpresa i ser la revelació de la Lliga
Demà a les 18:00 Hèrcules i Athlètic de Bilbao obriran el foc a la Lliga. Diumega a les 19:00 Ràcing- Barça; a les 17:00 Espanyol - Getafe ( tots dos partits a partir de les 16:30 a Rac1), a les 21:00 el Mallorca - Madrid. Tanca la jornada l'Atlètic de madrd - Sporting (dilluns 22:00 TV3) que es jugarà dilluns per la disputa de la Supercopa d'Europa entre matalassers i Inter
Podeu seguir la Lliga per TV a través de GOLTV i C+ Liga, TV3 i LaSexta (el partit de dssabte a les 22:00) i C+ ( el partit dels diumenges a les 21:00).
Aquest dissabte comença una lliga de western dirigida un cop més per Jaume Roures, un cop més el director d'aquesta superproducció que és la Lliga.

Postdata: Tal com va avançar ahir a la nit el Tu diràs de Rac1 el Barça ha fitxat Javier Mascherano, migcampista del Liverpool per 22 milions d'euros. Jugarà 4 anys a les files blaugranes. Ibrahimovic cada cop més sembla tornar a Itàlia per jugar amb el Milan. El culebrot es pot solucionar entre avui i demà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada